Mrvsmt2502 prensannesi1649 var canım nst de çıkıyor ama ben adet olavak gibi hissediyorum nişan geldikten sorna bir tık bel ağrım arttı
Mrvsmt2502 iremprmksz Bydzz 37n38 den beri artık gelsin ne bel ne bacak kaldı diyordum 41+4 olduk bugğn yatışım verildi daha kızlar tam tersini yaşarsınız inşallah her gün bol bol yürüyün merdiven inin çıkın 😘
merveyalcinkaya Mrvsmt2502 Hem bel hem karın daha çok ağricak olması gereken bişi dersen acını azaltırsın bol bol nefes al ver nefes çok önemli nst de bebeğin kalbiyle senin sancın ona göre yazar herşey güzel olsun 🙏🏻🙏🏻
merveyalcinkaya Mrvsmt2502 Evet yavaş yavaş dönebildim süt kokusu sıcaklık ve aşk dolu anlardan bu yeterli mi bilmiyorum ama aşık olmak gibi bişi ve bu duyguyu alıp 100 le çarpmanız lazım ki anca denk gelsin ilk çığırması ilk sesini duyup tepki vermesi ilk uykusu ilk temas tanışma bildiğiniz aşk yaşıosunuz birini görüp beğenip aşık olursunuz ya onun gibi bişi ama bunda fark var yoğunluk 100 kat daha fazla her duyguda ben zorunlu spinal sezeryan doğurdum ama normal doğum sancısı da çektim hatta doktorumun söylemesi bundan daha fazla sancın olmaz yeterli açılma olması için dahası lazım ben bu sancıda kaç kişiyi doğurttum demişti bende tamamen uyutulmak istemedim korktum spinal oldum ve hiç korkulcak bişi yok sadece sonrasında oluşan karın boşluğu bi garip hisseetirio bi süre dikişler ağrıycak ama bu süreci kısaltmak bence tamamen annenin elinde bu akşam tabırcuyum Allahın izniyle kimseyi yanımda istemiyorum ben yaparım die düşünmeyin eşlerde yeterli olmuyo en temizi ya kendi annen yada kaynanan yada görümcen yada kardeşin benim annem yanımda inanılmaz rahatlatıo bu süreci sizin için hızlandırıyo bide koklatmam kimseye demeyin sonuç olarak pırlanta veya altın doğurmuyoruz o taze süt kokusunu herkes çekmek ister hepimizin saflığa o yeni dünyaya karşı bi özlemi var bunu çok görmeyin bırakın sevsinler bide şunu söyliim doğurduktan sonra daha pamuk gibi daha güçlü psikolojili ve daha anlayışlı hissediyorum muazzam bi boşvermişlik modu açıldı olan olur amaaan diorum bebek hep benim ben benim kendimdeyim diosunuz gelen destekleri sakın reddetmeyin 🙏🏻🙏🏻🌸🌸 emin olun çok iyi gelicek düzelmeniz gereken dönemde benim sürecim böyle geçiyor
merveyalcinkaya Mrvsmt2502 Sakin sakin karşılayın süreci korkmayın sakın bedeninizden yada bebeğinizden en önemli aşamadasın sen ne kadar sakin kalırsan o kadar doğru ilerler panikleme sakın doktorları ebe ve hemşireleri çok iyi dinle onlar iyi olman için uğraşıo sakın unutma ve her aşamada başına gelicek herşeyi anlatmalarını iste süreci bilinçli ve hazırlıklı karşılamanı sağlar hadi bakalım bi bende doğurdum haberini almak üzereyiz
Mrvsmt2502 merveyalcinkaya ne güzel anlatmışaın 🥰 şuan için iyiyim sanırı suni verecekler sancımı sıklaştırmak için ondan da korkmuyorum bi an çmce kavuşmak istiyorum bebeğime
merveyalcinkaya prensannesi1649 acayip bişi karakteri doğmadan belli olmuş 😂 en ufak rahatsızlıkta sinirlenio ve miyavlamaya başlıo strese girmiyorum gülmek gelio azcık daha miyavlasın diorum 😂😂😂
merveyalcinkaya prensannesi1649 inşallah kuzum bekliyorum haberlerinizi hepinize çok dualar ettim doğum sancısında emzik konusu önceliğin senin memen olsun hastanede direk ten temasına başla ona karnındayken seslendiğin gibi seslen sesini tanıycak rahatlicak şuan benimki hala kendini karnımda sanıo öyle muamele yapın ona sıcaklığınızı kokunuzu sesinizi teninizi bilsin ilk iş temass her an memeye yönlendirin memede uyusada bişi olmaz ilk anlarınız zamanla onu düzene oturtursunuz emzik topuk kanı alımı doktor muayenesi gibi olağan dışı durumlarda kullanmaya özen gösterin yanında olduğunuzu bilsin mutlaka o sizin sesiniz ve kokunuzu aricaktır mutlaka önceliği bütün malzeme vücudunuz olsun bu aynı zamanda size de iyi gelicek
merveyalcinkaya Mrvsmt2502 Bol bol nefes al ataklarda yükseldiğini gördüğün gibi sert bi nesneye tutun gözlerini kapat ve nefes al derin derin nefes al ver sakin ol bağırma gelebilir korkma ama bağırmada geçicek bişi her dakka duraksız olmuyo sakın korkmada geçicek die düşün çünkü geçicek
Bydzz İnşallahh kızlar benım eşim Hakkari de polis. Ben de ordakı ımkansızlıklardan dolayı memlekete geldim doğuma ailemin yanına.2 haftadır evımden eşimden uzağım üçüncü haftaya girdik hatta onunda stresi üzüntüsü var üzerimde aslında oyuzden sabredemiyorum🥲 bu arada cevap verirken bırden fazla kişiyi etiketlemeyı yapamadım bitürlü bu şekilde yazayım dedım 🌸
Serapmehmet_19 Bydzz Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin kuzum, dualarım hepimiz için inşallah bi an önce sağ salim kavuşuruz
Serapmehmet_19 prensannesi1649 valla aynı bizde öyleyiz bi kavuşsaydık evlatlarımıza bidaha gitmek zorunda kalmayız
Serapmehmet_19 merveyalcinkaya ayy ne güzel yazmışsın, inşallah öyle olacak canım benim, bi ona kavuşayım eminim hepsini unutucam, inşallah sağlıklıca hayırlıca gelir, siz nasılsınız bu arada kuzum, bebişin nasıl sen nasıl oldun
Serapmehmet_19 Mrvsmt2502 oldu kuzum sonraki gün de nişanım geldi şuan hafif hafif adet sancısıyla iki gündür evde duruyorum çok bi sancım yok ama bugün gidicez tekrar açılmam ilerlemiştir inşallah, ikimizde sağ salim kavuşalım kuzum benim, durumu bildir mutlaka olur mu merak ediyorum valla
Mrvsmt2502 Serapmehmet_19 suni bağlandı nst ye bağşıyken hareket edemeyince daha çok hissediyorum baülı değilken yürüyorum dayanılmayacak gibi değil hâlâ 4 cm açıklığım