Serapmehmet_19 Bydzz Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin kuzum, dualarım hepimiz için inşallah bi an önce sağ salim kavuşuruz
Serapmehmet_19 prensannesi1649 oyy onun emziğini yesinler yaa, güle güle kullanmak nasip olsun inşallah annesi, var mı belirtin felan, benim sabahtan beri sancılarım var akşam gidicem inşallah açılmam ilerlemiştir de doğuma girerim nolur dua edin
Bydzz prensannesi1649 inşallh canım zaten artık karar verdim stres yapmıcam asla çevremdekiler benı okadar deli edıyoki az önce dıyorum ki heycanlı heycanlı bugünden itibaren 10 gün kalıyo gününün dolmasına az kaldı dıyorum hemen erkek cocugu daha dogmaz gec doğar daha çoktur böyle insanı cinnet gecirtiyolar
prensannesi1649 Serapmehmet_19 af edersin ama özel bölgemde çok baskı his ediyom sanki orası yirtiliyor bide adet olacakmisim gibi oluyor bakalım olmadı bizde akşam acile gidecez
Serapmehmet_19 prensannesi1649 hah benimde iki gündür öyle kuzum, açılmam 2 cm di iki gün önce, bakalım ilerlemiş mi, inşallah ikimizde hayırlı güzel haberler alırız doğumumuz başlar umarım
prensannesi1649 Bydzz benim de oğluşum olacak bugün de bitti 4 günü kalmış oluyor bana da öyle diyorlar takmıyorum çünkü onlar oyle dedikce ben deliiyorum
Mrvsmt2502 Serapmehmet_19 suni bağlandı nst ye bağşıyken hareket edemeyince daha çok hissediyorum baülı değilken yürüyorum dayanılmayacak gibi değil hâlâ 4 cm açıklığım
Serapmehmet_19 Mrvsmt2502 çok iyi güzelim sık dişini bebişine kavuşacaksın sonu çok güzel olacak inşallah sancı çekerken bizlere de dua et benimde dualarım seninle hadi hayırlı haberler kuzum benim, Rabbim dayanma gücü versin inşallah 🤲🏻❤️😍
Mrvsmt2502 Serapmehmet_19 ediyorum canım sizdr bana edin. İlk tavsiyem yatmayın yürüyün ystarken daha çok hissediliyor
Serapmehmet_19 Mrvsmt2502 tamam kuzum bende şuan evdeyim sancılarım artmaya başladı belimden de giriyo iftardan hemen sonra çıkıcaz inşallah
Serapmehmet_19 prensannesi1649 belimden kasıklarıma ağrılarım giriyo Bayadır devamediyo gidicez inşallah açılmam vardır da, canım sizde gidicek misiniz
prensannesi1649 Mrvsmt2502 ay hadi bı seste kurtul ins burda güzel haberlerini bekliyoruz bana da dua et bu akşam dogurayim
Mrvsmt2502 prensannesi1649 ediyorum bolca inşallah hepimizin kolay olur hemen kavuşuruz . Burda gelen doğuruyoçok bağıranda yok en azla 1 2 dk sürüyo bağrış 😂