prensannesi1649 Serapmehmet_19 ins bende pazartesi gidecem hastaneye hastane evime çok uzak sürekli gitmek istemiyorum eşimin iş yerinden de izin vermemişler taksiye de binmek istemiyorum pazartesiyi bekliyecem ins o zamana kadar kendi gelir
Serapmehmet_19 prensannesi1649 ay hadi inşallah pazartesiyi beklemez de gelir, bizim de hastane uzak baya, eşim akşaM işten gelince gidicez bklm
Serapmehmet_19 prensannesi1649 oyy kıyamamm sana yaa, inşallah tez zamanda sağ salim gelir bebişin yaa
prensannesi1649 Serapmehmet_19 amin ins gerçekten ne uyuyabiliyom ne oturabiliyom halim kalmadi ya penguen gibi yuruyom ins tez zamnda dogarlar
prensannesi1649 Serapmehmet_19 yakında hastane var eşim beni taa özel araçla bile 1 saat sürecek hastaneye götürüyor orası daha iyimis yakındaki olsa hep giderim ama yok
merveyalcinkaya Serapmehmet_19 hadi bakalım güzel haberlere sakin olun 🙏🏻🙏🏻 Azıcık sabırla emin olun oluyo herşey üst seviyede hissetiğiniz an knun geleceği günün işaretidir doğum yapacağınızı ordan anlarsınız ve kucağınıza getirdiklerinde kocaman görünen 9 ay bi anda sıfırlanıcak❤️🥰🙏🏻
Bydzz Kızlar nolur dua edın artık bende doğurayım okadar yorgun ve bitkin hıssedıyorum ki artık anlatamam gücüm kalmadı resmen 38+3 olduk
merveyalcinkaya Bydzz Vaktinde gelicek o merak etme sakin kal çok tatlı bi duygu ❤️🥰bunların hepsini unutucaksın azıcık sabır
prensannesi1649 Bydzz cumlemiz ins alırız kucaklarimiza bu posta ikinci kişi de doğuma girecek birazdan biri doğurdu biz kaldık baklaim
Mrvsmt2502 iremprmksz Bydzz 37n38 den beri artık gelsin ne bel ne bacak kaldı diyordum 41+4 olduk bugğn yatışım verildi daha kızlar tam tersini yaşarsınız inşallah her gün bol bol yürüyün merdiven inin çıkın 😘
merveyalcinkaya prensannesi1649 Azıcık kalmış azıcık sabır bebeği kucağa alınca o kocaman gözüken 9 ay tamamen gidicek kafanızdan ❤️🥰
Serapmehmet_19 prensannesi1649 valla aynı bizde öyleyiz bi kavuşsaydık evlatlarımıza bidaha gitmek zorunda kalmayız
prensannesi1649 merveyalcinkaya ay hadi ins senin bebiş nasıl alistiniz mi birbirinize ay o duyguyu yaşamak istiyom ya
Serapmehmet_19 merveyalcinkaya ayy ne güzel yazmışsın, inşallah öyle olacak canım benim, bi ona kavuşayım eminim hepsini unutucam, inşallah sağlıklıca hayırlıca gelir, siz nasılsınız bu arada kuzum, bebişin nasıl sen nasıl oldun
Mrvsmt2502 Serapmehmet_19 açıklık muayenesinden sonra kanaman oldu mu canım benim rahimi uyardı sanırım 3 4 kez dürtükledisonra nişanım geldi. Ediyorum sürekli dua sende bana et birbirimize edelim 🥰
merveyalcinkaya Mrvsmt2502 Sakin sakin karşılayın süreci korkmayın sakın bedeninizden yada bebeğinizden en önemli aşamadasın sen ne kadar sakin kalırsan o kadar doğru ilerler panikleme sakın doktorları ebe ve hemşireleri çok iyi dinle onlar iyi olman için uğraşıo sakın unutma ve her aşamada başına gelicek herşeyi anlatmalarını iste süreci bilinçli ve hazırlıklı karşılamanı sağlar hadi bakalım bi bende doğurdum haberini almak üzereyiz
Serapmehmet_19 Mrvsmt2502 oldu kuzum sonraki gün de nişanım geldi şuan hafif hafif adet sancısıyla iki gündür evde duruyorum çok bi sancım yok ama bugün gidicez tekrar açılmam ilerlemiştir inşallah, ikimizde sağ salim kavuşalım kuzum benim, durumu bildir mutlaka olur mu merak ediyorum valla
Mrvsmt2502 prensannesi1649 bende severim benimkini ama ben kendi annemin yanında bile emziremem sanırım o yüzden ablam gelecek bi yanıma 😂 ilk torun bide bizde herkes heyecanlı 🥰
merveyalcinkaya prensannesi1649 acayip bişi karakteri doğmadan belli olmuş 😂 en ufak rahatsızlıkta sinirlenio ve miyavlamaya başlıo strese girmiyorum gülmek gelio azcık daha miyavlasın diorum 😂😂😂