Mrvsmt2502 prensannesi1649 evet zaten doktor hazırlıklı gel demişti canım kendi eşyalarımı aldım yanıma bebişinkiler arabada doğunca istiyorlarmış
prensannesi1649 Mrvsmt2502 ya anlamlarda senin gibi dedi ne bileyim alayım dedim olmadı alayım ama vermeyeyim
Mrvsmt2502 prensannesi1649 bende aldım kaynattım kutusuna koydum 1 2 hafta sonra vermeyi deniycem bakalıö alırsa
prensannesi1649 Mrvsmt2502 iyi yapmışsın ben de pazartesiye gel dedi doktorum ama eşim eşyaları almayalım yanımıza diyor zaten doğum olursa gelir annemi Alaçam o zmn alırım diyor
prensannesi1649 Mrvsmt2502 benim ozlede eşim de doğuma girecek ama kaynanamdan da Allah razı olsun yanlız bırakmam diyor ne olur ne olmaz bende geleyim ilktir yardımcı olayım diyor
prensannesi1649 Mrvsmt2502 bende utaniyom ama anlamıyorum altını felan değişmekten zaten emzirme önlüğü aldım onu kullanacam senin de ilk mi
iremprmksz Son 18 okadar artık gelsin diyorum ki kanala yerleşmiş baş geliş arada bir ittiriyor gibi hissediyorum ama bakalım beyfendi biran önce gelir inşallah hepimiz tez zamanda bir avaz da kavuşalım
Mrvsmt2502 iremprmksz Bydzz 37n38 den beri artık gelsin ne bel ne bacak kaldı diyordum 41+4 olduk bugğn yatışım verildi daha kızlar tam tersini yaşarsınız inşallah her gün bol bol yürüyün merdiven inin çıkın 😘
prensannesi1649 Mrvsmt2502 zaten kaynanam ile arkadaş gibiyiz en küçük geliniyim küçük oğlunun çocuğunu ilk o görsün zaten görsen benden heyecanlı
Serapmehmet_19 Mrvsmt2502 kız benimde 2 cm di en son, bende hiç hissetmedim ama şuan bişey yok akşam acile gidicez bizde kuzum nolur bana da dua et de gidince açılmam biraz daha ilerlemiş olsun da bende doğurayım sende sağ salim doğur bugün inşallah
Mrvsmt2502 Serapmehmet_19 açıklık muayenesinden sonra kanaman oldu mu canım benim rahimi uyardı sanırım 3 4 kez dürtükledisonra nişanım geldi. Ediyorum sürekli dua sende bana et birbirimize edelim 🥰
Serapmehmet_19 prensannesi1649 yaa demekki nişandan hemen sonra doğum olmuyomuş senin bebiş gelmek istemiyo baksanaa
prensannesi1649 Serapmehmet_19 yerini sevmiş herhal eşim de diyor buranın Türkiye olduğunu anladı gelmiyor baksana 😂
prensannesi1649 Serapmehmet_19 malesfe keşke olsaydı şimdi yanımdaki bos beşikte bebeğim olurdu gece kalkıp besige bakiyom gel diyom gelmiyor beyfendi
Serapmehmet_19 prensannesi1649 oyy kıyamamm sana yaa, inşallah tez zamanda sağ salim gelir bebişin yaa
Mrvsmt2502 prensannesi1649 bende severim benimkini ama ben kendi annemin yanında bile emziremem sanırım o yüzden ablam gelecek bi yanıma 😂 ilk torun bide bizde herkes heyecanlı 🥰
Serapmehmet_19 prensannesi1649 vallaha kııız kaldık biz, ay sabahtan beri bana da diyolar ille git hastaneye diyee, bi panikler bizimkiler, diyorum şuanlık bi sıkıntı yok diye ama anlamıyolar akşam bi gidicem inşallah açılmam çoğalmıştır dua et canım bize, 🥺🥺
prensannesi1649 Serapmehmet_19 ins bende pazartesi gidecem hastaneye hastane evime çok uzak sürekli gitmek istemiyorum eşimin iş yerinden de izin vermemişler taksiye de binmek istemiyorum pazartesiyi bekliyecem ins o zamana kadar kendi gelir