prensannesi1649 Mrvsmt2502 kız beni de katsana duana belki senin duan kabul olur nerden biliyoz lütfen beni de kat 😂🤲
Mrvsmt2502 prensannesi1649 üçümüzde doğururuz inşallah bugün bir avazda çokça amiiiiinnn 😂🥰🥰 kesin ikiniz doğurursunuz ben pazara kalırım hatta bi şeyler olur hafta içini falan beklerim o derece Serapmehmet_19
Serapmehmet_19 Mrvsmt2502 ay inşallah canım benim yaa bende tedirgin oluyorum sürekli hareket ediyo mu acaba kalp atışları nasıl ki acaba diye düşüne düşüne bi hal oldum nişanım geldi dün ama, doğum ne zaman olur acaba diye beklemedeyim inşallah bugün suyum gelir de hemenececik gider doğururum, sizde doğurursunuz inşallah sağ salim
Serapmehmet_19 prensannesi1649 seninde mi nişanın geldi kuzum, benim dün geldi nişanım ama beklemedeyim su gelirse yada sancım düzenli olursa hemen gidicem
zehraaaktas merveyalcinkaya Mrvsmt2502 prensannesi1649 Serapmehmet_19 Benim doğuma daha çok var ama inşallah hepiniz de bir avazda doğurursunuz 🤲 doğurdum haberinizi bekliyorum dört gözle 😍
Serapmehmet_19 Mrvsmt2502 ayy kuzum benim dualarım seninle sağ salim bi avazda kurtul inşallah sancın felan mı vardı yada suyun mu geldi bizi haberdar et
Mrvsmt2502 Serapmehmet_19 sancım vardı biraz biraz aöa stresten sanırım nst de sancım çıkmadı doktor günü dolunca yatış verdi artık beklemeye gerek yok diye. Açıklığa bakışdı 3 cm açıklığım varmış hiç acı hissetmedim kolay doğurursun sen dedi kız 😂 yatışım yapıldı nst ye bağladılar şuan
Serapmehmet_19 Mrvsmt2502 kız benimde 2 cm di en son, bende hiç hissetmedim ama şuan bişey yok akşam acile gidicez bizde kuzum nolur bana da dua et de gidince açılmam biraz daha ilerlemiş olsun da bende doğurayım sende sağ salim doğur bugün inşallah
Serapmehmet_19 prensannesi1649 yaa demekki nişandan hemen sonra doğum olmuyomuş senin bebiş gelmek istemiyo baksanaa
prensannesi1649 Mrvsmt2502 çantayı herşeyi hazirlamisim emzik ve biberonu unutmuşum emzik zincirini sipariş verdim sabah kargo dağıtıma çıkarmış bekliyorum o gelir gelmez eczaneye gidip diğerlerini alayım
prensannesi1649 zehraaaktas amin ins bende tok yok ama dogurursun ins 🤲 hepimizde biran önce bebislerimizi kucağımıza alırız ins 🤲
Mrvsmt2502 prensannesi1649 emziği hemen verme meme reddi daha kolay oluyormış hemen verimce önce sana alışsın bence
Serapmehmet_19 prensannesi1649 vallaha kııız kaldık biz, ay sabahtan beri bana da diyolar ille git hastaneye diyee, bi panikler bizimkiler, diyorum şuanlık bi sıkıntı yok diye ama anlamıyolar akşam bi gidicem inşallah açılmam çoğalmıştır dua et canım bize, 🥺🥺
prensannesi1649 Mrvsmt2502 ya anlamlarda senin gibi dedi ne bileyim alayım dedim olmadı alayım ama vermeyeyim