prensannesi1649 Mrvsmt2502 eşim gelsin hemn markete gidip alayım iftardan sonra o kalmış onu da deniyeyim
Serapmehmet_19 @Mrvsmt2502 @prensannesi1649 kızlar az önce nişanım geldi suyum da hafif hafif sızıyo sancılarım çok ağır olmasa da hafif hafif var dayanabilirim yani açıkçası evde çekmek istiyorum sancımı, sizce doğum ne zaman olur, dua edin lütfen
Mrvsmt2502 Serapmehmet_19 kaç dk da bir geliyor canım. Ablam nişandan 1 gün sonra doğurmuştu ama suyu gelmiyordu senin daha kısa olur bence
Serapmehmet_19 Mrvsmt2502 yarım saat arayla geliyo yani değişiyo aslında sabahtan beri var bu sancılar, birazdan bi duş alıcam bakalım belki o açılmamı hızlandırır
Serapmehmet_19 prensannesi1649 ay bence de bugün doğururum ben çünkü sancılarım var duş alırsam açılmam da belki daha hızlı olur bakalım
Serapmehmet_19 Mrvsmt2502 canım sancılarım adet sancısı gibi devam ediyor ama hastaneye gitmek istemedim biraz daha sıklaşsın istedim şimdilik idare ediyorum bakalım yarına durum neyi gösterir
Serapmehmet_19 prensannesi1649 canım şuan evdeyim daha, sancım öyle çok yok sadece nişanım geldi bekliyorum sancım artarsa yada suyum gelirse mutlaka gidicem
prensannesi1649 Serapmehmet_19 iyi yaptın çünkü Nisan gekince açılma olmuyor direk bekle sancina dayanamazsan git bak ben bı haftadır bekliyorum
Mrvsmt2502 prensannesi1649 üçümüzde doğururuz inşallah bugün bir avazda çokça amiiiiinnn 😂🥰🥰 kesin ikiniz doğurursunuz ben pazara kalırım hatta bi şeyler olur hafta içini falan beklerim o derece Serapmehmet_19
Serapmehmet_19 prensannesi1649 seninde mi nişanın geldi kuzum, benim dün geldi nişanım ama beklemedeyim su gelirse yada sancım düzenli olursa hemen gidicem
prensannesi1649 Mrvsmt2502 kız beni de katsana duana belki senin duan kabul olur nerden biliyoz lütfen beni de kat 😂🤲