Kızlar yoğun olarak bacak ve ayaklarımın kaşıntısından dün geceden beri halen uyuyamadım. Acile gitsem herhangi birşey yaparlarmı kaşıntıyı kesmek için. Kafayı yemek üzereyim gözümden uyku akıyor ama uyuyamıyorum kanatırcasına kaşımak istiyorum.

Haticeyurteri55 yawrum bende aynıyım yara oldu kaşıya kasiya dün kadın doğum uzmanına sordum bol su iç nemlendir bi de cildiyeye git dedi ama cildiyeye gidenlere de fayda görmemiş gebelikten kaynaklı yani sürekli nemlendir sürekli su iç ve sıcak suyla banyo yapma ılık olsun acil nisey yapmaz sadece parol veriyor orası cunku

Haticeyurteri55 kac hactalik hamilesin canim. Karaciğer enzimlerine baksın doktor. Bende aynı şekildedir ve gebelik kolestazi oldum.33. Haftada.

@Denizpyraz kolestaz şüphesiyle geçen hafta tahlil verdim. Safra asiti testi istemişti. Pazartesi günü çıkacak sonucu. Artik dayanamıyorum sinirden ağlıyorum. 33+5 günlük gebeyim

Haticeyurteri55 kuzum gebelikte oluyor kuzenim de aynı sorunu yaşadı çok zarar verme cildine izi kalmasın Rabbim şifanı versin inşallahhh

Haticeyurteri55 çok geçmiş olsun kesinlikle perinatoloğa görünmeniz gerek bu kadar yoğun kaşıntı çok normal değil açıkçası. Arkadaşım da yaşadı bunu. Ben sizi korkutmak istemem fakat bence hemen bir uzmana gidin.

Haticeyurteri55 kuzum mantar başlangıcı olabilir kendi doktoruna söyle bunu acil birşey yapmaz kendi doktorun sana ilaç veriyor ama bende atlattım ilk baş ayak kaşıntısıyla başladı sonra vajınal kaşıntın oldu

Haticeyurteri55 alt ast değerlerine bakıldı mi canim. Bende ayni şeyleri yaşadım inşallah temiz cikar sonucun. Ben geceleri kasintidan uyuyamazdım.sinirden ağlardım yani. Ilac tedavisi ile değerlerim düşüruldu ve 38 haftada dogum.yaptim canim.sonuc yüksek olsada ilaca başlatır doktor değerlerinin düşmesi için.

Haticeyurteri55 uyuz salgını var büyük ihtimalle uyuz olmuşsunuzdur çevremde herkes aynı şikayette eczaneye gidin karışım yapmasını isteyin 3 gün kullanın geçecektir

Haticeyurteri55 canım dun okudum forumda 42haftalik bir bayan vardı kasintidan gitmiş Dr kolestaz flan demiş bişey olmaz demiş sonra doktor ihmalinden bebeğini kaybetmiş son anda kakasını yapmış. İhmal etme bence bir kaç Dr git.

Haticeyurteri55 şuan aynı soruyu yazdım foruma korkuyorum bebeğe birsey olur mu diye uyuz olmuş gibi kaşınıyorum. 27 haftaligim gittigim hastanede yapmıyorlar safra asidi testi yapan hastane arıyorum aynı sikayetlerimiz.

kubraa28 Bende bunu okudum biraz önce aynı öneriyi yapıcaktım.Lütfen ihmal etmeyin hemen doktora görünün.

• Cnms bunu yanıtladı.

Cnms 40+4 te melek oldu oğlum diye azmış oku istersen

Cnms ben 42,diye hatırlamışim yanlış olmuş o zaman😧

Haticeyurteri55 hamilelikte oluyormuş bu neden olduğuda bilinmiyormuş bunu duydum fakat sene içerisinde uyuz hastalığına yakalanan arkadaşım ve duyduğum 1 2kişi oldu yani korkutmak istemem tabi cok nadir ilk defa bu sene duydum bunu ama hastaneye gitmekte fayda var bence o kadar heryerin kaşınıyorsa

Kızlar uyuz değil uyuz olsa evdekilerde de olur kaşıntı ama kimsede birşey yok. kolestaz şüphesiyle safra testi verdim pazartesi çıkacak bakalımmm.

Bende kolestazli biri olaraktan 25 haftadan beri bunun savaşı icerisindeyim maalesef ki 😱 her hafta hastanedeyim her an haydi doğuma diyecekler diye ödüm kopuyor haftaya tekrar kontrol bakalım ne diyecek önemli olan sağlıklı olması gerisi boş varsın kaşıntım olsun ilk kızımda da oldu olsun napayım ağlamak kendimi parcalamakla geçiyor mu hayır işte bu yüzden sağlıklı olsun yeter 🥰🤗