Sarikan93 Seda0662 32 haftalık hamileyim 64le hamile kaldım 67 kiloyum şuan geçenlerde bir grip olmuştum 66 ya düşmüştüm şimdi tekrar 67.3 olmuşum toplamda 3 kilo aldım bu zamana kadar doğuma kadar 70 olurum inşallah en fazla 🤲🏻
tugbakilic Sarikan93 masaallah bende 32 hafta 60 ile hamile kaldım şimdi 69 oldum bende diyorum insalalh 70i geçmem ama ooooy oy
Sarikan93 tugbakilic son zamanlarda birden kilo alınıyormuş inşallah almayız umduğumuz kilo ile gireriz doğuma canım 🌸🤲🏻
dilaaaraozturk Seda0662 35+2 haftalığım şuan toplam 11 kg aldım 26 haftadan beri kilo almam durdu bebek alıyor sadece zaten haftalar ilerledikçe bişey yiyemiyorsun bide kusmam başladı benim o yüzden almıyorum daha sabit kalıyor 🫠
Ceylankaya Seda0662 hiç almadım aksine verdim 21 haftadayiz yememe içmeme dikkat ediyorum bebek gelişsin o yeter benim kilom iyi🤗
Eylull17 Melek1111 ya bencede öyle benim de komşularım dogum yapti iki tanesi 25 kilo aldi onlar da 😁
eylul27 17+1 deyiz 7 kg aldim 🥴 benim iştahim cok acildi yemedigim sevmediğim şeyleri bile yer oldum ama artik dikkat etmeye başladım 😂
Sehenz 2kizanasi 17+5 benimde daha yarım kilo almışım bizim kilo durumumuz nasıl ilerlicek çok merak ediyorum bi anda mı başlicaz almaya yoksa yavaş yavaş ideal bi şekilde mi alırız 🙄
2kizanasi Sehenz ben ilk kızımda son aylar almaya başladım ve 20 kilo aldım ama ödem çoktu doğumdan sonra 14 kg birden verdim çünkü:) umarım bunda ödem olmaz da 8 10 kilo ile kapatırım 🙄
baby22_ Busraaltsoy darısı başıma 😀 ben de 22 ye giricem 9 kilo verdim. Hedefim bundan sonra max. 9 kilo alıp, hiç kilo almamış olarak başladığım kilo ile hamileliğimi tamamlayabilmek.