Elifkc kahvesever__ aslında çok memnunum doktorumdan sorduğum herşeye net cevap veriyor ama sormazsam tek kelime etmiyor kilosunu söyleyip geçiyor bazen sekretere söylerken duyuyorum okadar 🥴
kahvesever__ Serapmehmet_19 inşallah 🙏 ben gurbetteyim 4 yıldır Ramazan olsun bayramlar olsun hep buruk geçiyor bir eşim bir ben kalabalık sofralara çok alışmıştım şimdi de tek olmaya alıştım sakin bir hayatta alıştım önceden çok tempolu bir hayatım vardı
Serapmehmet_19 kahvesever__ bi süre sonra insan yalnızlığa da alışıyor canım, bende eşimleyim nasip olursa bu bayram bebişimiz de olucak bizimle 3 kişi olucaz😍😍
kahvesever__ Snm_yldrm Doğumdan sonra veriliyor diyolar inşallah 🙏 verirsin benim de karnım baya büyüdü sağ yatınca oğlum sağ vuruyor sola yatınca sola vuruyor nereye yatacamı şaşırdım
kahvesever__ Serapmehmet_19 aynen gerçekten öyle alışıyor 4 sene olduğu gurbetteyim evleneli bu Ramazan’da evladımı kucama alacam inşallah 🙏 bayramda 3 kişi olucaz
Serapmehmet_19 kahvesever__ ne güzel sizde biz gibi 2 iken 3 olucaksınız inşallah, ne mutlu bize, evlatlarımızla nice güzel bayramlara inşallah 🤲🏻😍🥰