Elifkc kahvesever__ uygulamaya göre son 29🤗 yarın kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek doğum tarihine
Serapmehmet_19 kahvesever__ bizimde uygulamaya göre 17 canım ama ben o kadar bekleyeceğini sanmıyorum gelişimi iki hafta ilerde bakalım ne zaman gelicek😍😍
kahvesever__ Elifkc rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah 🙏 biz doğum tarihimiz aldık çok şükür
Elifkc kahvesever__ en son 3hafta önce gitmiştim doktora o zaman daha erken olduğu için bişey demedi. Gerçi doktorum ben sormadan hiç bişey söylemiyor 🤗😁 Rabbim cumlemize hayırlı evlatlar nasip etsin Analı babalı büyüsün inşallah 🙏🙏🙏
kahvesever__ Serapmehmet_19 hayırlısıyla gelsin bakalım rabbim güzel doğumlar nasip etsin ne güzel günde gelecek bebeklerimiz Ramazan’da
kahvesever__ Elifkc o nasıl doktormuş ya bilgilendirmek zorunda sen sormadan o söylemesi lazım herşeyi
kahvesever__ Serapmehmet_19 aynen çok bereketli bir ay Ramazan ayı ben çok seviyorum Ramazan ayını çok güzel çok bereketli Oluyor
Elifkc kahvesever__ aslında çok memnunum doktorumdan sorduğum herşeye net cevap veriyor ama sormazsam tek kelime etmiyor kilosunu söyleyip geçiyor bazen sekretere söylerken duyuyorum okadar 🥴
Serapmehmet_19 kahvesever__ gerçekten de çok bereketli oluyor hele ki kalabalıksa daha bi güzel oluyor ramazan ayı, bebişlerimiz de berektiyle sağ salim gelsinler inşallah çok az kaldı kavuşmaya inşallah canım 😍❤️
Snm_yldrm kahvesever__ benim zor geçmedi ama bu günler daha zor hareket nefes açısından çok kiloo aldım bakalım doğumdan sonra nasıl olacak 😬😬🐣
Meri3220 kahvesever__ son 57 bizimde uygulamaya göre 🤗 geçmek bilmeyen zaman şimdi de ne ara geçti diyorum ya Rabbim sağsalim doğumlar nasip etsin inşallah hepimize 🤭
kahvesever__ Serapmehmet_19 inşallah 🙏 ben gurbetteyim 4 yıldır Ramazan olsun bayramlar olsun hep buruk geçiyor bir eşim bir ben kalabalık sofralara çok alışmıştım şimdi de tek olmaya alıştım sakin bir hayatta alıştım önceden çok tempolu bir hayatım vardı
kahvesever__ Snm_yldrm Doğumdan sonra veriliyor diyolar inşallah 🙏 verirsin benim de karnım baya büyüdü sağ yatınca oğlum sağ vuruyor sola yatınca sola vuruyor nereye yatacamı şaşırdım