ozge07070 ay canım benim Allah yardımcın olsun inşallah bebeğinle kavuşucan resmen çok güzel ❤️❤️☺️

sunaolmez Allah razı olsun canım benim inşallah darısı senin başına olsun sağlıklı bit şekilde 🥰♥️🙏🏻

ozge07070 amiiinnn aminnnn inşallah senin de canım benim sağ Salim kucağımıza alalım inş sağlıkla 🤲🏻🤲🏻😍

Gulsurmeli, başlığı Doğuma gidiyorum olarak değiştirdi.

ozge07070 Allah’ım yardımcın olsun inşallah bir avazda doğurmayı nasip etsin🙏 Yavrunu sana sağ Salim kavuştursun inşallah 🥰

ozge07070 sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah benimde 11 gün var bize de dua et hayırlısı ile evlatlarımızı kucaklarımıza alalım🥰♥️

ozge07070 bende sabah gidiyorum Allah yardımcımiz olsun sağ sağlim evlatlarımıza kavuşmayı Nasib etsin 🙏🤲

Keho2626 amin canım Allah razı olsun darısı senin olsun inşallah 🙏🏻🥰

Aypoy92 amin canım Allah razı olsun 40+1 deyim canım gelmedi inatçı kızım suni sancı vericekler normal doğum olucak inşallah 🥰

zeynepboran_ amin canım Allah razı olsun inşallah sende bi avazda kolay ve güzel bi şekilde doğum yaparsın inşallah 🙏🏻🥰

Mrvkyra amin canım Allah razı olsun rabbim bi avazda evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin kolay bi doğum olsun inşallah 🥰🙏🏻

ozge07070 epidural alıcaksınız değil mi??? Mutlaka epidural yaptırın.Ben de suni sancıyla doğurdum ama kendi sancınıza göre çok zorlayıcı oluyor. Allah yardımcın olsun inşallah