sunaolmez Allah razı olsun canım benim inşallah darısı senin başına olsun sağlıklı bit şekilde 🥰♥️🙏🏻

ozge07070 amiiinnn aminnnn inşallah senin de canım benim sağ Salim kucağımıza alalım inş sağlıkla 🤲🏻🤲🏻😍

Gulsurmeli, başlığı Doğuma gidiyorum olarak değiştirdi.

ozge07070 Allah’ım yardımcın olsun inşallah bir avazda doğurmayı nasip etsin🙏 Yavrunu sana sağ Salim kavuştursun inşallah 🥰

ozge07070 sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah benimde 11 gün var bize de dua et hayırlısı ile evlatlarımızı kucaklarımıza alalım🥰♥️

ozge07070 bende sabah gidiyorum Allah yardımcımiz olsun sağ sağlim evlatlarımıza kavuşmayı Nasib etsin 🙏🤲

Keho2626 amin canım Allah razı olsun darısı senin olsun inşallah 🙏🏻🥰

Aypoy92 amin canım Allah razı olsun 40+1 deyim canım gelmedi inatçı kızım suni sancı vericekler normal doğum olucak inşallah 🥰

zeynepboran_ amin canım Allah razı olsun inşallah sende bi avazda kolay ve güzel bi şekilde doğum yaparsın inşallah 🙏🏻🥰

Mrvkyra amin canım Allah razı olsun rabbim bi avazda evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin kolay bi doğum olsun inşallah 🥰🙏🏻

ozge07070 epidural alıcaksınız değil mi??? Mutlaka epidural yaptırın.Ben de suni sancıyla doğurdum ama kendi sancınıza göre çok zorlayıcı oluyor. Allah yardımcın olsun inşallah

tugbaacng bende doktora suni sancı için diretecem diyorum geleceği yok epidural şansım da yok devlette çokmu zor yani kendi sancımla kızım 40+2 de doğdu bu 2. Si gözüm korkmuyor suniden en fazla nasıl olabilirki diyorum aynı değilmi