ozge07070 sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah benimde 11 gün var bize de dua et hayırlısı ile evlatlarımızı kucaklarımıza alalım🥰♥️

ozge07070 bende sabah gidiyorum Allah yardımcımiz olsun sağ sağlim evlatlarımıza kavuşmayı Nasib etsin 🙏🤲

Keho2626 amin canım Allah razı olsun darısı senin olsun inşallah 🙏🏻🥰

Aypoy92 amin canım Allah razı olsun 40+1 deyim canım gelmedi inatçı kızım suni sancı vericekler normal doğum olucak inşallah 🥰

zeynepboran_ amin canım Allah razı olsun inşallah sende bi avazda kolay ve güzel bi şekilde doğum yaparsın inşallah 🙏🏻🥰

Mrvkyra amin canım Allah razı olsun rabbim bi avazda evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin kolay bi doğum olsun inşallah 🥰🙏🏻

ozge07070 epidural alıcaksınız değil mi??? Mutlaka epidural yaptırın.Ben de suni sancıyla doğurdum ama kendi sancınıza göre çok zorlayıcı oluyor. Allah yardımcın olsun inşallah

tugbaacng bende doktora suni sancı için diretecem diyorum geleceği yok epidural şansım da yok devlette çokmu zor yani kendi sancımla kızım 40+2 de doğdu bu 2. Si gözüm korkmuyor suniden en fazla nasıl olabilirki diyorum aynı değilmi

ozge07070 Allah yardım etsin bir avazda kurtarsın bebegini sağ salim kucağına alırsın🤲

Suna1 bana suni sancı verdiler 20 dakika sonra epiduralini vurucaz dediler, 1.5 saat sonra vurdular epidurali.. çok kötüydü çok zordu. Suniyi bagladılar 2 dk sonra sancılarım 2ye katladı. Bence kendi sancınızı bekleyin derim. Suni sancı için diretmeyin

Suna1 özel hastane sancım şükür aldım kucağıma eve çıktık bugün 🙏🏻

tugbaacng hayır canım epidural almadan yaptım 10 saat suni sancı aldım hiç bi etki etmedi açılmam vardı 5 cm’den sonra ebe suyumu patlattı ondan sonra kasıklarımda acılar başladı doğumhaneye aldılar 15 dk da doğdu kuzum 🥰🙏🏻😘

Memoli65 Allah razı olsun canım aldım meleğimi kucağıma evimizdeyiz inşallah seninde güzel kolay bi doğumun olsun

tugbaacng sağol canım Allah razı olsun. Olabilir kuzum herkesin acı eşiği farklı sonuçta