Zeze1 Tgbatem ilk dört haftada beta değeri 5 ile 50 olmalıymış canım bu program sayesinde öğrenmiştim. O yüzden bence değerlerini kimseyle karşılaştırma çünkü birinden az yada fazla olması sende bi anormallik olduğunu göstermezmiş. 🌸♥️
Tgbatem Zeze1 teşekkür ederim benimde henüz ultrasonda görünmedi ctesi günü gidicem tekrardan panikledim biraz çok yeniymiş bakalkm hayırlısı hepimiz için
tugbaninmucizesi Zeze1 kesinlikle büyük sans ben 11.haftaya kadar hic bibelirtim olmadı 11.haftamda 3 4 gün mide bulantım oldu sadece 15+1 olduk oğlumla keyfimiz yerinde 😀💙
Btlll Btlll normalde 7 hafta ama 1 hafta geriden geç döllenme olmuş 6 haftalık ve bu hafta belirtiler aşırı kendini gösterdi gerçekten yemek yiyemiyorum su bile içemiyorum halsizlik sıcak basmasıda cabası😞😞
Deletedmom34 Zeze1 Hiç korkma annesi, 5.haftam da kese gördüm 6.haftam da kalp atışını duydum. İçini rahat tut bulantın Yok veya belirtin Yok diye bir sorum var diye korkma herkes de farklı oluyor. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 😍🎀
Tgbatem Deletedmom34 merhaba kalp artışını karın ustrasonu şle mi duydunuz yoksa vajinal ultrasonda mı
Drkmls Zeze1 bende çok aşırı bi mide bulantısı yaşamadım. Hafada bir gün falan anca oluyordu. Herkes aynı olcak diye bişey yok. Ama bende inanılmaz yoruluyodum halada öyleyim. Erkenden uyuyup sabah uyanamıyordum.
deletedmom209 Zeze1 ben ağlıyodum niye miğdem bulanmıyo diye ne salakmışım tabi başları ya hamileliği hissetmek istiyosun sonra tabi sonuna kadar yaşıyosun 😂
fatos2404 Zeze1 26+4 olduk bugüne kadar bi kere bile ne baş dönmesi nede mide bulantısı çekmedim şanslısın 👍💕