Sevgi93 Zeze1 daha erken başlarda ben de aynı senin gibi düşünüyodum 6. Haftada bir başladı şimdi 9 olduk hala geçmedi perişan oldum kişiden kişiye değişiyormuş umarım olmaz hiç
Zeze1 Sevgi93 hafif kasık batmaları ve halsizlik dışında şuan bişey yok o halde umarım şanslıyımdır 😁👼🏻
Filizbircan Bende 6+3 bugün bendede hiç belirti Yok kusma bulantı tiksinme gibi. Bende geçen hafta keseyi gördüm ama kalp atışını 12 Eylül’de duycaz çok tedirgin oldum hemşiremle konuştum olmayabilir de herkeste olmaz zaten dedi
Zeze1 Filizbircan bizde 15 eylülde duyacağız inşallah canım RAbbim o pıtır pıtır atan kalp sesini duymayı sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin ♥️
SeherNilgnBakrc Zeze1 Zeze1 benim 5.haftanın sonunda başladı bulantı çok olmadı ama mide yanması çok vardı ayrıca gündüz aniden gelen uyku ve halsizlik akşamda aynı şekilde başını bir köşeye koymamla uyumam bir oluyordu 13.haftaya kadar devam etti
Zeze1 SeherNilgnBakrc sık idrara çıkıyormuydunuz. İlk başlarda yani. Ben birine söyleyince ay daha erken neden ki acaba falan diyolar. Normalin dışında mı diye soruyorum kendime
Haticemustafa Zeze1 sans olarak gormelisin ma 1 2 hafta sonrada basliyabilir Ve sans olarak olarak gor kesinlikle cunku bastan nasil giderse sonunada oyle guzel ulaşırsın Umarim cok guzel bir hamilelil yasarsin canm 🤗🤗
Zeze1 Haticemustafa ay inşallah cümlemiz canım ya ilk gebeliğim bu yüzden vucudumu cok dinliyorum heyecanlıyım 👼🏻🙈
oznursrm Zeze1 canım inşallah hiç yaşamazsın bu kişiden kişiye değişebikir başlarda benimde yoktu.9.haftada bir başladı hala arar ara oluyor.Herkesin bünyesi farklı doktorum 1 haftaya hepsi biter dedi.13. Haftamın ıcındeyım.
Filizbircan Zeze1 inşallah. Ben ilk gebeliğimde 2. Gidişimde kalbinin durduğunu öğrendim kürtaj oldum 8 haftalıktı o yüzden korkularım çok inşallah bu sefer bi sıkıntı yaşamam
Hhhzzzlll3545 Umarim baslamaazzzz cunkuu hamileligimi bulanti sayesinde ogrenen biri olarakkk suanda 9+2 halaa bulanti devam ediyor😔4 kilo verdim amaa surekli bulanti cokk zor oluyor eger sonradan baslamaz ve boyle devam edersenn emin olki sanslisin bazi kisiler de boyle olabiliyormus korkma iyi dusun iyi olsun Allah hepimizin bebislerini annislerine sag saglim kavusmayi nasip etsin 😊😊
Elos Zeze1 7. Hafta civarı başlıyor zaten :) ama mide bulantısı yaşamak şans bence çünkü miden bulandıkça biliyorsun ki bebeğin iyi :)
ebru23 Zeze1 canim bende senin gibiyim 6 haftada mide eksimeleri basliyo istahsizlikla devam ediyo biseylerden tiksinmeyede baslayabilirsin.
Zeze1 Tgbatem ilk dört haftada beta değeri 5 ile 50 olmalıymış canım bu program sayesinde öğrenmiştim. O yüzden bence değerlerini kimseyle karşılaştırma çünkü birinden az yada fazla olması sende bi anormallik olduğunu göstermezmiş. 🌸♥️