Zeze1 Tecrübeli anne ve anne adaylarına sormak istiyorum. 5 haftalık hamileyim. Mide bulantısı baş dönmesi gibi durumlar yaşamıyorum. Sadece çok yormayacak bir iş yaptığımda bile hemen halsiz düşüyorum. Mide bulantısı yaşamamayı şans olarak görmeli miyim yoksa daha vakti var mı? Teşekkür ederim şimdiden 👼🏻🌸
Btlll Zeze1 Bnce şans olarak görmelisin ama 6. Haftanda çıkar belirtileri ortaya Bnm bu hafta çıktı mesela o kdr kötü Bişy ki mide bulantısı yaşam kaliten düşüyor resmen
Esra44 Zeze1 erken şanslı hissetmek için bence çünkü bende öyle düşünüyordum ki 3. Aydan sonra başladı 1 ay beni mahvetti allahtan daha uzun sürmedi mutfağıma bile gidemiyordum çünkü😊
Deletedmom34 Zeze1 Bence şans olarak gör canım. 7. Hafta da başladı 12 deyim hala devam ediyor çok zor herşey mideni bulandırıyor kokular sabah uyanınca doğru tuvalete koşuyordum ben çok zor yaşmıyorsan şnzlısın gerçekten. Yaşamıyorsun diye bi sorun var anlamına dagelmiyor korkma hiç
Yenianneyimmm Zeze1 ben 12 haftAdan sonra bi kaç kez kustum bende şanslı annelerden insanım galiba kusma yaşamadım sayılır
Zeze1 Btlll siz kaç haftalık hamilesiniz? Rabbim kolaylık versin. Kalp atışlarını duymadık henüz. Bulantı da olmayınca ne bileyim insanız işte endişe duyabiliyoruz. 🙈
Btlll Btlll normalde 7 hafta ama 1 hafta geriden geç döllenme olmuş 6 haftalık ve bu hafta belirtiler aşırı kendini gösterdi gerçekten yemek yiyemiyorum su bile içemiyorum halsizlik sıcak basmasıda cabası😞😞
Maviyesil121212 Esra44 nee 3. Aydan sonra mı başladı . Ben de seviniyordum 11. Haftada hiç bulantım Yok diye
Esraresit Hayırlı olsun☺️ Bende yeni gebeyim dün öğrendim kan testinde doktora gidicez bendede mide bulantısı oluyo arara kaç haftalık bilmiyorum acil doktoru daha küçük dedi☺️
Sinem03 BEnde senin gibi bulantısız geçiricem diyordum ki 7.haftada başladı bulantılar 12 haftaya girdik bugün 🙏🏻çok şükür sık olmasada ara ara bulantı oluyor 🤗
Seymahakan Sinem03 senin gibiyim herseyden tiksiniyorum bulantıların aynı sekilde mi devam etti ileri zamanlarda arttımı 7. Haftadan sonra
Zeze1 Deletedmom34 içimi rahatlattın ya cidden teşekkür ederim bakalım ilerleyen haftalarda zorlayacak mı minik susam beni 🙈👼🏻
Bilgeklc Benimde yoktu şuan 9+5 haftalığız aa ebnim miğde bulantım yok diye diye nazar değdirdim yoğun çöp kokusu geldiğinde iki kez çıkarttım valla inş olmaz bidaha 😂
Deletedmom34 Zeze1 Hiç korkma annesi, 5.haftam da kese gördüm 6.haftam da kalp atışını duydum. İçini rahat tut bulantın Yok veya belirtin Yok diye bir sorum var diye korkma herkes de farklı oluyor. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 😍🎀
Naz_izmir Zeze1 6 ıncı haftaya kadar bulantım kusmam yoktu 7 haftalık olduğumda bi başladı 16 ya kadar devam etti
Zeze1 Naz_izmir hamileymiş gibi hissetmiyorsun bulantı olmayınca resmen. Öyle bir algı var ya hep mide bulantısı artı baş dönmesi eşittir gebelik diye 😁 insan düşünmeden edemiyor tabi ama rahatlattı cevaplarınız teşekkür ederim 🌸👼🏻
Elcnerdgn Miden bulanada bilir bulanmayada bilir 5hafta icin cok net birsey diyemicem 😊 ama bulanmıyorsa ve bulanmazsa da emin ol sanslısın tabiki
Meryem34 Zeze1 6 haftama kadar sadece halsizlik vardı bide kokuları daha net almaya başlamıştım 😊 sonrası hep istifar yankı 😊
Yesimalmila bende o haftalarda ohh hic hamile gibi degilim midem bulanmicak derdim taa ki 7 8 haftaya gelene kadar o zaman pisman oldum bu dediklerime 😊