istanbulluanne Gulecan Bizimde bu gün vardi 1 kilo olmuş tombik anasi gibi 😀 ben 11 kilo aldm ya 26 haftada 🙄
istanbulluanne Bilgenn Az değil canm normal benimki de 26+2 970 gram olmuş fzla bile dedi bu gün doktor. Biz alisverise baslamadk ama aileler başladı 😊
istanbulluanne History Bana sabahtan baktı göstermedi ,öğleden sonra sonuclar için gittim bidaha bakti bu sefer elleriylede kapamis 😏 tepe taklak duruyor kafasi aşağıda bide kasiklarima sokmuş yürürken cok canm aciyor. Doktor yer etmis kendine orda dedi 😒
EmineBurcuTfekiSar istanbulluanne 25. Haftada gördük enson bizde kızımızı. Eşim ikidir muayeneye gittiğimizde doktora hep kızımızın güzel fotoğrafı yok yüzünün fotosunu verir misiniz dedi. Doktorum renkli ulturasonu bile açtı ama maalesef birinde sırtını dönmüştü birinde ise elleriyle yüzünü kapatmıştı kısmet bir daha muayeneye inşallah😊 benim kızçemde 25+0 da 822 gr ve 32.5 cm di. Rabbim hepimizin sağlıkla vaktinde evlatlarına kavuşmasını nasip etsin. Evlat sahibi olmak isteyenlere de tez vakitte evlat nasip etsin inşallah🤲🤲
istanbulluanne EmineBurcuTfekiSar Aminn insalhh canm. Benimkide göstermiyor kac oldu artk doğumda görcem herlde 😀
Maviii istanbulluanne merhaba güzel anneler 😊 bizimde 26+4 1,65 gramdı. umarım iyidir kilosu sormadım nasıl diye
istanbulluanne Maviii 1065 yani 😊 bnce bayagi iyi canm masalh fazla yani benn 970 gr mdi bana bile fazla dedi. Normali 750-850 gr arasiymis bu hafta.
Maviii istanbulluanne evet canım doğuma doğru ne olur bilmiyorum 😊 şeker yüklemesi yaptırdım ama korkulacak bir şey yok inşallah 😊
Mahmure0101 istanbulluanne benimde 4 hafta önce 470 gramdı 2 gün sonra kontrolüm var tam 26 haftada olcaz özellikle sorcam kaç gram olmuş diye 😕 karnım pek çıkmadı kiloda almadım pek ama çok hareketli hiç durmuyor inşallah iyidir 🙏
istanbulluanne fatos2404 Evet ya cidden durmuyorlar hic artk bide hep tekme de atmıyorlar degisik degisik seyler yapıyor 😀
Emirpasam 24+3 haftalığız geçen hafta detaylı ultrasona girdik 512 gram cıktı kilomuz doktor bir kaç gün geriden geldiğini söyledi bu haftalarda bebeklerin kilosu ne kadar oluyo bu durum biraz beni üzdü 😔
istanbulluanne Emirpasam Canm o haftada gitmedim ama 22 de 512 gramdi benim ki . Ama şöyle bsey var bebegn kiz mi kizlar azck daha narin oluyorlar bide anne baba miyonsa genetik oluyor yani. Biz esimle ikimzde iriyiz ikimzde 5 kilo doğmuşuz 😀
Mahmure0101 Emirpasam bnmde 22. Haftada 470 gr dı canım Bnde endişeliyim bu konuda 2 gün sonra kontrolüm var tam 26 haftalık olcak soracağım yine 😕
Elanaz istanbulluanne 25+2 deyim iyi gidiyor şimdilik bugünkü bel ağrım dışında bir sıkıntım yok. Geçen hafta 24+3 te oğlum 777 gram 33 cm idi. Umarım hepimizin sapasağlam bebekleri olur💙
Emirpasam istanbulluanne Evet cnm kızım olucak hayır anne baba dedeler kalipli oğlum doğduğun da 3.300 falandı ama yapılı bi çocuktu kilosu çok mühim değil ama bi iç gün geri demişti doktor o arayı kapatabilicek mi bi problem olur mu diye endiseliyim
fatos2404 istanbulluanne aynen valla durup soruyorum oğlum sen napyosun içerde diye ama çok güzel değil mi ya muhteşem bir duygu gerçekten 😍💕
Arenn 25+4 haftaligim bende bugun doktora gittim 900 gram 33 cm oglusum . Bu hafta seker yukleme yaptiricam bende insallah 🙏
Fatma9485 23+1 günlük olduk bizde kızımla bugün kontrolden geldik çok şükür bir sıkıntı çıkmadı haftasına göre ilerliyor 15 gün önce 380gr şimdi 630 Gr olmuş sizce nasıl
istanbulluanne Fatma9485 Gayet iyi cnim bence. Ben zten kiloya cok takılmıyorum yaa sağlıklı olsunlarda doğunca bol bol kilo aldirirz 😀
istanbulluanne Mahmure0101 Benimde karnm çıkmadı canm ama 1 kilo olmuş bile çok şükür 😊 hani kimse 6 aylik hamile demez doktor bu gün diyor nrde senin karnin bide siyah giymistim hic belli olmuyor 😀
Emirpasam Mahmure0101 oğlum da böle bi problem olmamıştı kızım da gününden sadece bi kaç gün geri olduğunu söyledi doktor insrallah bi problem olmaz