istanbulluanne Fatma9485 Gayet iyi cnim bence. Ben zten kiloya cok takılmıyorum yaa sağlıklı olsunlarda doğunca bol bol kilo aldirirz 😀
istanbulluanne Mahmure0101 Benimde karnm çıkmadı canm ama 1 kilo olmuş bile çok şükür 😊 hani kimse 6 aylik hamile demez doktor bu gün diyor nrde senin karnin bide siyah giymistim hic belli olmuyor 😀
Emirpasam Mahmure0101 oğlum da böle bi problem olmamıştı kızım da gününden sadece bi kaç gün geri olduğunu söyledi doktor insrallah bi problem olmaz
Emirpasam istanbulluanne Evet cnm kızım olucak hayır anne baba dedeler kalipli oğlum doğduğun da 3.300 falandı ama yapılı bi çocuktu kilosu çok mühim değil ama bi iç gün geri demişti doktor o arayı kapatabilicek mi bi problem olur mu diye endiseliyim
Minikmucizemveben Bizde 26+0 haftalığız kızlar kilosu 800 gr boyuda uzun olacakmış öyle dedi doktor dün şeker yüklemesi yaptırdım biraz zorladı ama olsun iki gündürde yukarıda duruyor çoğunluk ve toplanıyor ara ara tuhaf her geçen gün farklı şeyler hissettiriyor bizimde 12 aralık tahmini doğum günümüz 😊
Nurbursa Minikmucizemveben günümüz aynı:) benimde toplanıyor bazen cok geriyor özellikle yürüdügüm zaman hiç sevmiyor toplanıp kasıyor kendini nedense
Mrv06 27 olmaz mı 🙈😂 aralık4 tahmini dogm tarihi sezeryan olacağı için 22 kasım boy kilo bebek iyi bn uykusuzluk ve bacak agrısı çekiyorm
EzelUnal18 Bugün gittim kontrele cimcime kızım 1 kg 140 grm 37-38 cm boyuda çok şükür sağlıklı bir şekilde büyüyoruz.benim bel ağrım dışında herşey yolunda ilerliyor.bel ağrısıyla nasıl baş edicem bilemiyorum
Yagmr05 Gulecan şuan sizde kendimi gördüm 26 haftalığız 52 ile hamile kaldım suan 58 kiloyum 🤗 benimde oğluşum olcak allah nasip ederse 😍
Minikmucizemveben Nurbursa benimde canım sanki bişey düşecek gibi ağrıyor kasığım ama yürüyorum yinede birde yemeklerden sonra çok sıkıştırıyor artık yukarıda olduğu için iyice sıkıştırıyor
Hgemr 25.haftamız bitti 🐣 cuma günü doktor kontrolümüz var,özledim miniğimi🐣 Salı günü şeker yüklemesi yaptıracağım. 2.5 kilo aldım.🤰🏼 Ikili rakamlara az kaldı 🙊 sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza inşallah🤲🏼🤱🏼
Minnakelifim03 istanbulluanne 25+5 olduk erken dogum riski ve kanamam dısinda bi sıkintı yok çok şükür 😕
Keremsmom Bugün tam 26 haftalık olduk bizde Doğum nasip olursa aralıkta bu aralar çok sık idrara gider oldum sizde de durumlar aynı mı annişler 🙏 bide göğüsleriniz ne durumda sıkınca süt gelen varmış kiminde🤭
gamzelianne16 Keremsmom bnde 26 oldum canım sın 1 haftadır inanılmaz tuvalete sık tuvalete gidiyorum 🙄
Ekimozz Keremsmom bende bugün 27 haftalık oldum bende sık sık çıkıyorum idrara bol su içiyorum belki ondan ama 😁 bide kasık ağrım var 5 gündur belime vuruyor bebek toplanıyor bir yerde korkutuyor bu beni 😐
Dilekkkk istanbulluanne göğüsler de aşırı bi kalıntı var sizde de varmı 25+5 iz on gündür falann naptıysam geçmediii