Rabiaaa46 asel35ece bana da 34+6 da kilosu az dedi 2200 dü çok canım sıkıldı 10 gün oldu sahada özenli dikkatli yedim inşallah almıştır 🙏😒
asel35ece Rabiaaa46 hiç canını sıkma sağlığı yerinde olsun önemli olan o. İlk kızımda çok yaşadım bu sıkıntıyı şimdi bu kızım da zayıf olsa umursamam gerçekten. Sen sağlığına ve bebeğinin sağlığına odaklan zayıflık büyümeye engel bir durum olsa benim kızım büyümezdi inan ki
asel35ece Rabiaaa46 okuyorum kolay kolay da kimseye söylemedim zaten şimdiye kadar ama artık doğacak o yüzden söylüyorum 🤭🤭 bide ultrason verileri yanıltıcı oluyo o da var. İlk kızımda doğumdan 10 gün falan önce 3300 gr doğana kadar 3500 4000 gr arası olur demişti doktor ama kızım 2850 doğdu ve 2600e düştü sonrasında. Öyle olunca çok ümit bağlamak istemiyorum açıkçası bu sonuçlara 😉
Rabiaaa46 ftmprlk yarın mıı giriyosun ya sağlıkla gelsin inşallah kavuş yavrucağınla sağ salim canm neden zorunlu sezaryen 🥰🌸
ftmprlk Rabiaaa46 çok teşekkür ederim , inşallah sağlıkla kavuşurum bebişime ☺️ Gebelik kolestazı sebebiyle hastane de yatıyorum zaten o yüzden yarın doğumum , ayrıca ilk doğumum sezeryan olduğu için zorunlu yazmıştım cnm ☺️
Rabiaaa46 Neslikra06 hazırlıkları okudukça kendime hem şaşırıyorum hem kızıyorum hala ne yıkadım ne ütüledim birisi beni itse ağırlaştıkça erteliyor insan 😂🤦🏼♀️
Cinarr123 Bizde 36+1 deyiz 33 te gittigimizde kanala girmemis demişti dönmezse sıkıntı olur mu bilmiyorum korkuyorum bir yandan da suyun da yavaş yavaş azalmış dedi bunda sonra döner mi
Rabiaaa46 Cinarr123 al benden de o kadar bende bilmiyorum sabah gidicem kontrole bakalım ne diyecek 🤷 dönmemişti 35 haftalıkken
Ssultannnnn Rabiaaa46 37+2 haftadayim normal dogum istedigim icin gunu belli degil ama haftaya kontrolumde net belli olacak doktorum sezeryana donebiliriz demisti bakalim ne olacak🙄
Sumiire Rabiaaa46 bazı doktorlar bekliyo ama dönmeyende dönmüyo sağlıklı olsunlarda sezeryan olsakta olur
Eloscan burcuruli bsrerdl Benim de bugün 38+5 normal doğum istiyorum ama hala kanala girmedi kilosu da salı günü gittiğimde 3800 idi normal doğum zor gibi duruyor dedi doktorum. Haftaya karar verilecek sezeryan mı normal mi olacak diye ama ben de son güne kadar beklemek istiyorum nedense. Aslında doktorumu çok seviyorum ama Sanki doktor sezeryana yönlendirmeye çalışıyor gibi geldi. Siz de durumlar nasıl normal yapmaya durumunuz müsait mi? Ne dedi doktorunuz?
bsrerdl Eloscan ben 38 de gittiğimde 3 kiloydu şu an 39.haftamdayım ne kadar bilmiyorum sizinkinin kilosu fazla belki o yüzden sezeryana yönlendirmiştir ama biraz daha vaktiniz var ben tam 40 a kadar beklicem o zamana kadar doğum olmazsa öyle gidicem sezeryan mı normal mi karar verilcek
Rabiaaa46 ftmprlk ilk olduğu için bende soruyorum Allah’ım yardımcın olsun canm sağlıkla doğsun sende sağlığına kavuş inşallah 🙏🥰
elifinannesiii Rabiaaa46 38+4 üm doktor kontrolünden geldim hiç bir sancıdır gelme durumu yok benden önceki kişi40+6 haftalıktı doktorun bekleyelim dediğini duydum inşallah o kadar zamana kalmazda bi an önce kavuşurum 😄
Rabiaaa46 elifinannesiii hahaha vallahi sana da der benden demesi bekle bakalım ama insan artık doğsun istiyor dmi 🥰
Rabiaaa46 asel35ece haklısın Allah’ım esirgesin inşallah 🥰 sağlıkla gelsin minnoşlar çok merak ediyorum o ilk kokusunu koklayacağımız anı
Rabiaaa46 asel35ece sağlığı çok şükür iyi canm ama bazen doktorlar çok can sıkıyorlar çokta iyi beslenmeme rağmen 😔 sağlıklı olsunlar da kilo alınır inşallah
asel35ece Suna1 hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🥰 kilosu hiç derdim değil gerçekten çünkü ilk kızımda dilim yandı bu muhabbetten. Ben elimden geleni yaptım gerisi rabbimin takdiri artık