Hatice_551 anne_2 Hadi ya 😥 Benim de yarın kontrolüm var bakalım İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi 🤲🏻❣️
Sumiire Rabiaaa46 canım gittim bugun doktora haftaya çatı muaynesine cağırdı ona göre doğum şekline karar veririz dedi bu hafta bol bol yürü bebek artık kanala insin dedi bakalım oruç tutmanı önermiyorum kesinlikle dedi ama gögüs hassasiyetini sormayı unutmuşum
Ccaannsseell Ylmz8 evet canım ben özelde olacağım. Bebiş içinde senin içinde en hayırlısı ağrısızı sızısızı nasıl olacaksa öyle olsun inşallah canım. Sağlıkla sıhhatle alalım bebişlerimizi kucağımıza 🤲😍
Sumiire Rabiaaa46 yok başı aşağıda ama totosu ağzımdan çıkacak kadar yukarda doktor artık kanala girmesi şçin uğrasmak lazım dedi yürüyüs verdi bol bol
Rabiaaa46 Sumiire maşallah iyi bari bol bol yürü kuzum sende sağlıkla gelsin inşallah bizimki döner mi acaba ya merak ediyorum
asel35ece Rabiaaa46 normalde son 12 gün ancak suyum fazla olduğu için ve bebek iri olduğu için pazartesi sezaryene karar verdik doktorumla yani nasipse son 2 😬😬 aşırı korkuyorum tedirginim hâlâ içimde bir umut normal doğum yaparım diye 😂😂
Marrywollss AhDuyZey bende 37+6 7 nisana gün verdi benim doktorumda ama iki gün önce kontrole gittiğimde bebiş kafasını kanala sokmuş biraz daha erken de gelebilir dedi. 4 nisana tekrar kontrole gidicem bende o gün de alabilir 😃
Sumiire Rabiaaa46 amin canım hepimizin ki inşallah valla bilmiyorum ki onunda dönmesi için internette haraketler var ama ne kadarı işe yarıyo
asel35ece Rabiaaa46 ben sabahları süt muz bal ceviz karışımı yaptım ara sıra. Onun dışında kaju yoğurt kaşar peyniri yemeye özen gösterdim ilk kızım çok zayıf doğdu abuk subuk bir çok lafa maruz kaldım o yüzden bu sefer fazlasıyla dikkat ettim açıkçası. Bunlar dışında da her şeyi yedim tabii ki ölçülü bir şekilde. Toplamda 14 kilo aldım en son bebeğim 3950 gr olmuştu 4 5 gün önce bakalım doğunca ne olacak kilosu
Berru Rabiaaa46 şuan 36+5 gebeyim.Hersey çoktan hazır zaten valizi arabaya koyali 3 hafta oldu.Kapi süsü, cikolatasini,hediyelikleri herşeyi hazır.bugunde bayan geldi temizlik yapıldı sadece Paşa’nın gelmesi kaldı inşaallah
Suna1 Rabiaaa46 39+6 son 1 gün ama geleceği yok paşamın çok yoruldum biran önce kucağıma almak istiyorum hiç halim kalmadı
Suna1 asel35ece ay aynı ben kızım da 2990 kilo doğdu bu hamileliğimde kilo alsın diye çok çabaladım bakalım bi hafta önce 3700 dedi doktor haftalarımız doldu bakalım doğunca. Kaç kilo olacak
Rabiaaa46 asel35ece bana da 34+6 da kilosu az dedi 2200 dü çok canım sıkıldı 10 gün oldu sahada özenli dikkatli yedim inşallah almıştır 🙏😒
Suna1 Neslikra06 ahaha bende yıkadım bir süre de öyle bekledi 38 de herşeyini hallettim şükür şimdi gelmesini bekliyorum geleceği yok bence yıka bırak enerji gelince en azından yıkanmış olur direk ütülersin ben öyle yaptım hiç gözüm kesmiyordu bir an esti yaptım
asel35ece Suna1 hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🥰 kilosu hiç derdim değil gerçekten çünkü ilk kızımda dilim yandı bu muhabbetten. Ben elimden geleni yaptım gerisi rabbimin takdiri artık
Rabiaaa46 Sumiire bende bilmiyorum ki canım sabah gidicem bakalım ne derse artık belki gün verir hala dönmemişse 🤷
Sumiire Rabiaaa46 bazı doktorlar bekliyo ama dönmeyende dönmüyo sağlıklı olsunlarda sezeryan olsakta olur