Ays_cskn KkubraOz ah o bulanti yokmu hala ara ara yoklar benide sua tek sikintim lekelenmem var progestan kullaniyorum birde ara ara agrim olup geciyor ilerleyen haftalarda dahada rahatlarsin😊
KkubraOz Ays_cskn inşallah lekelenmelerinde geçer dinlenebildiğin kadar dinlen. Daha önce olmuş muydu lekelenmem yoksa bu haftalarda mı başladı
Ays_cskn KkubraOz en basindan beri vardi canim yeni olan bisi degil ama hersey yolunda gozukuyordu en son gittigimde ikili icin gitmistim bebis guzel buyumus haftasiyla uyumluydu ama ense kalinligi ve crl olcumu disinda bisi soylemedi dr leke kesilene kadarda progestana devam dedi
TBeyza KkubraOz aynıyız 🤗 bizimde kaldı 213 sanki su son 13 de geçince gerisi göz açıp kapayana kadar geçecek gibi geliyor ama bilemiyorum tabi 😀
Ays_cskn sherwoodTR kendime yakin olanlari gorunce ayri bir mutlu oluyorum masallah, nasil geciyor belirtiler varmi hala🥰
-MinikveAnnesi- Ays_cskn bizimde 192 gün 😂😂 geçer mi bu zaman ne diyorsun 😂 iyiyiz Şükür bazen yorulursam felan karnım ağrıyor dinlenmeye geciyorum hemen
Ays_cskn -MinikveAnnesi- gecmiyor desem yeridir😁😁 agri bendede oluyor qra ara ozellikle bugun yemegi azmi yedim ne oldu bir gerginlik vardi karnimda,karnim doyunca agrimda gecti, 1 yasinda oglum var pek dinlenme durumu olmuyor bende☺☺☺
sherwoodTR Ays_cskn Bende bulantı falan hiç olmadı. Sadece uyku hali ve sık idrara çıkma var 😊 yarın doktor randevum var, cinsiyetini öğreniriz miyiz umuduyla saatleri sayıyorum 🥰 Sizde nasıl durumlar? Cinsiyet için bir şey söyledi mi doktorunuz?
-MinikveAnnesi- KkubraOz 10. Haftadan sonra azalmaya başlıyor daha iyi hissediyorsunuz inşallah sizinde öyle olur
-MinikveAnnesi- Ays_cskn işin zor vallahi ben tembellik yapıyorum 😂 ders çalışmam lazım haftaya vize var ama nerdeee🤷♀️😂 bende sık acıkıyorum sürekli birsey yeme istegi vardı bugün meyve ceviz vsyle gecistirmeye çalıştım