sherwoodTR Ays_cskn Bende bulantı falan hiç olmadı. Sadece uyku hali ve sık idrara çıkma var 😊 yarın doktor randevum var, cinsiyetini öğreniriz miyiz umuduyla saatleri sayıyorum 🥰 Sizde nasıl durumlar? Cinsiyet için bir şey söyledi mi doktorunuz?
Ays_cskn sherwoodTR Ben 11+4 ken gitmistim en son ikili testim yapildi devlet malum tahmin yapmiyor 16. Haftayi bekliycem mecburen bulantilar ara ara yokluyor kisaca boyle insallah öğrenirsiniz yarin😊
-MinikveAnnesi- sherwoodTR banada öyle hissetmek icin sabırsızlanıyorum belki o zaman daha hızlı gecer 🤷♀️😂 dün doktorumuz cinsiyet tahmini yaptı sizin kontrol ne zaman birsey dedi mi
-MinikveAnnesi- Ays_cskn işin zor vallahi ben tembellik yapıyorum 😂 ders çalışmam lazım haftaya vize var ama nerdeee🤷♀️😂 bende sık acıkıyorum sürekli birsey yeme istegi vardı bugün meyve ceviz vsyle gecistirmeye çalıştım
sherwoodTR -MinikveAnnesi- Ay ben de çok acıkıyorum. Daha şimdiden böyleysek ilerleyen haftalarda yandık😅
Ays_cskn -MinikveAnnesi- zorki ne zor yinede buna sukur yap bol bol valla tadini cikar bu aralar istah pek yok bendede 😄😄😄😄
sherwoodTR -MinikveAnnesi- En son 9.haftada gitmiştik. Yarın kontrolüm var. Yarın söyler diye umuyorum çünkü bir sonraki kontrolde cinsiyeti görürüz demişti🌸😊
-MinikveAnnesi- sherwoodTR karbonhidratı sadece ana öğünlerde almaya çalışıyorum ara öğünleri çerez meyve kuru incir vs geçiştirmeye çalışıyorum ki kilo yapmasın simdiden 😂
-MinikveAnnesi- sherwoodTR yaa yarın sonucu yaz merak ettim cinsiyet tahmini yapacak mı ne diyecek 😂 bizimkine sanki pipi var gibi ama sonraki kontrolde netlesir dedi 🤷♀️😂
-MinikveAnnesi- Ays_cskn 😂😂 bebişi öp benim için cok tatlıdır simdi o sevmesi güzel olur bu zamanlarda 🥰 su içebiliyor musun su konusunda kendimi zorluyorum ama en fazla 1.5 litreye cıkabiliyorum icmedigim zaman kendimi kötü hissediyorum
sherwoodTR -MinikveAnnesi- %51 kız dedi. Zaten normal oran %50😅 netlik yok malesef. 15.haftada net söylerim dedi ama haftaya yeniden bakcak ikili test sonucumu göstermeye gittiğimde.
Ays_cskn -MinikveAnnesi- operim tabiki cok tatli cilveli oluyorlarda bazende minnos yaramazliklari oluyor, su konusu hic sorma icemeye zorluyorum ama yok midem bulaniyor zorla icince🥰
Sibel44 Ays_cskn gecıyor ya halen 17+5 nasıl oldu anlamdm bundan sonrası çok heyecanlı bugünde ilk tekmeyı yedim🥰
-MinikveAnnesi- Ays_cskn yaa evet sevdiriyorlar kendilerini ama tam keşfetme zamanı bir yürümeye başlasın arkasından koşturur 😂😍 çocuk gelişimi okuyorum bebek ve çocuk sevgimden dolayı 😄
Ays_cskn Birde bisi sorcam kese sekline gore kiz erkek yorumu yapiliyor dogrumuki bizimki fasulye seklindeydi🤔
Ays_cskn -MinikveAnnesi- En guzel ve sabir gerektiren bir meslek cok merakli evet birde benim lekeli geciyor hamileligim bu konuda zorlaniyorum biraz normalde istirahat oneriyorlarda bebebgimlede ilgilenmek durumundayim ☺