• Gebelik
  • 36. Haftalık anneler haydi post buluşalım 🥰🤤🫣

Esraustaoglu 36 haftalığım 1 cm açıklık var belim ağrısı , fazla akıntı , idrara cıkma , uykusuzluk 2 haftadır cekiyorum ben zorlanmaya başladım kızlarrr 🥲🤱🌼❤ sağlıkla alırız umarım kucağımıza 😇🌼

Moonlightttt amin canım inş 🙏🥰 şuan bel ağrısı bendede var aralıklı oluyor bu son aylarda çok fazla oldu dayanamadığım zaman hemen parol içiyorum malesef 🥲 senin adına çok sevindim canım ne zaman çatı muayenesi oldun 🤤 inş benimde açılmalarım olur 🥲🙏🙏

Esraustaoglu gecen hafta perşembe ilk muayenemi oldum 1 cm vardı , yarın da gidiyorum bakalım neler olucak zorlanıyorum , ağrın cok olursa sıcak su torbası öneririm ben 2 haftadır anca öyle uyuyabiliyorum 😌

Esraustaoglu bende 36+3 gebeyim geçen hafta gittiğimde doktoruma artık doğsun dayanamıyorum dedim oda bu haftayı da tamamlasim sonra dedi bu sali da gittim ama doğmaya hiç niyeti yok dedi doktor daha kanala inmemiş sizinkiler inmismi sağlıkla gelsin en önemlisi bu ama inşaallah Nisan sonlarına kalmaz.Ben hep hastayım agirlastim,sık tuvalet vs ve her hafta salı doktor dayım nst bağlıyorlar sizde her hafat gidiyormusunuz

Moonlightttt teşekkür ederim canım denerim ❤️🙏 AA 35. Haftada alttan elle muayene oldunuz Ozaman bende korkuyorum 36 da oldum erken oldum bir şey olur diye 🥺 inş sağlıcakla kucağınıza alırsınız ❤️❤️

Berru merhaba canım seni o kadar iyi anlayabiliyorum ki bende senin gibiyim yani hemen doğsun ağırlaştım ağrılarım var falan diyordum ama şimdi öyle düşünmüyorum zaten 36. Haftaya kadar prematüre bir bebek olarak satılıyorlar 37 den sonra miladında doğum oluyor 39. Haftaya kadar da beyin gelişimleri devam ediyor inş sağlıcakla alalım kucağımıza şunun şurasında en fazla 3. Yada 4 haftamız var ❤️🙏 iyi düşün az kaldı asıl işimiz doğduktan sonra uykusuz geceler başlıyor kardeşim doğum yaptı 30 gün önce abla çok arayacaksın keske karnımda dursaydın diyeceksin dedi sürekli ağlıyor bebeği kardeşim hiç uyumuyor kolik r bebek birde ya inş sağlıcakla alalım kucağımıza 🙏❤️

36+4 olduk 2 haftadır nstye giriyorum sancı yok şimdilik hiç. Benim doktorum çatı muayenesini 38 buçuk gibi yaparız dedi sizinkiler neden daha erken olmuş acaba? Kanala girme durumlarınız nasıl bizimki dönmüş baş aşağı ama henüz girmemiş. Bir de son iki seferdir yüzünü göstermiyor normalde her gittiğimizde fotoğrafını alırdık siz görebiliyor musunuz?

Esraustaoglu ara ara vajınal agrım oluyor uyumak cok zorlastı bacak bel agrısı devam haftaya 37 oluyorum catı muanem var sag salım dogsun benı tekmeluen ayaklarını öpeyim diye bekliyorum ayakları hiç durmuyor sürekli hareket halınde 😅

36+4 den selamlar 🖐️ 3. Nst ye bağlandık dün düzenli sancılar çıktı ama bebisin hareketlerinden kaynaklı dedi . Her haftagidiyorum Dr a . 11 nisana gün aldık. Sanki zaman geçmiyor ben çok agirlastim uykular zaten yalan oldu . Bir an önce doğurmak istiyorum 🙈

Esraustaoglu canim benim üçüncü çocuğum zaten diğerlerinde de hiç pijama giyip yatağıma gidip yatmadım tecrübeliyim bu konuda bana gebelik daha zor geliyor Allah’ın izniyle dogsunda hayırlısıyla bir şekilde bakılır.

pinarpi doktorum çatı muaynesi erken bakmak istedi çünkü belki müsait değilse ona göre Sezeryan planlaması yaparız diye 🤤 yaptırdım dün bugün 36+1 haftalık hamileyim inş bir şey olmaz leke falan da görmedim daha çok şükğr 37 yi görsem rahatlayacağım çünkü 36 hala prematüre olarak sayılıyor yani doğum kanalında benim ki ama daha açılmam yok çok aşşağıya inmemiş yürüyüş önerdi doktorum bakalım sağlıcakla vaktinde gelsinler inşallah nasıl geldiğinin pek bir önemi yok sağlıkla gelsinler 🙏🙏 hareketleri benimde canımı acıtmaya başladı 🥲

mommyciks ahh bende 11 nisana kontrol muaynesi aldınız değil mi benimde hareketleri fazlasıyla canımı acıtmaya başladı ama ne kadar içeride durursa o kadar iyi diyor çevremdeki herkes 39 haftaya kadar zaten beyin gelişimi anne karnında devam ediyormuş sağlıcakla kucağımıza alalım inş 🙏🙏

Canimbebegimm41 benimkide maşallah 🙏🙏 hareketleri canımı acıtıyor ilk aylar hiç bu kadar zorlanmamıştım ben son ay çok zorlandım rabbim sağlıcakla almamızı nasip etsin vaktinde gelsinler inşallah zaten 39. Haftaya kadar beyin gelişim anne karnında devam ediyormuş son 3 yada 4 haftan dedi doktorum nasipse rabbim 37 atlatayım istiyorum çünkü 36 hala prematüre olarak sayılıyor 37 de tamamlansın ondan sonra ne zaman gelmek isterse sağlıcakla gelsinler inşallah ❤️🙏

Esraustaoglu doğum için gün aldım canım. Zorunlu sezaryen olacağım . Oğlum var okul tatil olacak o sıra doğum olsun ki toparlayabileyim kendimi istedim Dr um da uygun gördü .

Eslamliyam hayır canım şuan 8 ay 12 günlük hamilesin 🥰 tam 9 ay olabilmen için 38+4 olduğun zaman tam dolu dolu 9 ay oluyorsun 🫣