Ezgi_hsyn daphnesmomm bende gittiğimde 6+6 oluyo inşallah hem bebesi hemde kalbini duyariz duacı im canim🌺
daphnesmomm Ezgi_hsyn sizin hamileliğiniz daha yeni anladığım kadarıyla,endişelenmeyin,korkmayın. Unutmayın bizim yaşadıklarımızı bebeklerimiz de hissediyor😌 aklınıza köyü şeyler getirmeyin,rabbim sağlıcakla yavrunuzu kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🌸🥰
Ezgi_hsyn daphnesmomm 5 yılın mucizesi teyzesi imtihanla bekledik şükürler olsun ki rabbim bizede nasip eyledi
Emimat Ezgi_hsyn allah allah ilginc sene başında zam geldi daha gelmez dediler 2 ay sonra tekrar mi geldi ..yada 4 den 6 ya nasıl cıktı.. bence sen kendin sor giris üstü hemen muhasebe…hata var o fiyatlarda
daphnesmomm Ezgi_hsyn allah bağışlasın inşallah 🙂 rabbim sağlıcakla yavrunuzu kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰🧿 hediyelerin en güzeli onlar
Sevdee- Ezgi_hsyn kaçıncı haftadasınız 🌸 bende 6+6 da duymuştum ilk başta kalp atımı yok dedi alttan muayene etti 3-4 gün sonra tekrar gel diye korkuttu bir doktor . Öyle bi durum olursa şayet korkma 8. Haftada duyan bile olmuş içini ferah tut🌸
Ezgi_hsyn Sevdee- uygulamaya göre 5+6 doktora göre 6+2 nasipse salı günü gidicem o zamana 6+6 oluyor canısı inşallah rabbime sığındık teslim olduk insan oğlu olsun diye bekler olur aman değer artsın dış olmasın boş olmasn kalp atışı duyulsun bunu yaşayan bir ben değilim biliyorum rabbim yeterkı imtihana koymasın biz ondan gelen tüm MUCİZEye razıyız benim gerçekten imtihanimin mükafatı ne deseler sabır derim aglicm şimdi gözyaşlarım pıt pıt 🥺🥺🥺🥺🤍