daphnesmomm Yesim ben indirimli olarak 167 lira ödüyorum ama sanırım 220 lira gibi bir ücreti var, belki @Ezgi_hsyn daha iyi biliyordur🙂
Ezgicck daphnesmomm aynen öyle canım arkadaşım sayesinde sevgiyle görüşmüştüm askeri personel indirimi var demişti bakalım gelince mayısta birdaha görüşeceğim 😊 maraş çok avantajlı gerçekten 😊
Ezgi_hsyn daphnesmomm kalp atışını hangi haftada duydunuz bu günler bende neden korku yapıyo anlamıyorum salı yine gidicem bakalım
Ezgi_hsyn daphnesmomm normal 5.500 yada 6000 sezeryan 7000 diye duydum doğrusunu bilen yazabilir mi 🙈
Ezgi_hsyn Bildiğim kadarıyla yıl başında yeniliyolar zam olarak yıl sonuna kadar doğum yapacaklar şanlı olur 🤗
daphnesmomm Ezgi_hsyn sizin hamileliğiniz daha yeni anladığım kadarıyla,endişelenmeyin,korkmayın. Unutmayın bizim yaşadıklarımızı bebeklerimiz de hissediyor😌 aklınıza köyü şeyler getirmeyin,rabbim sağlıcakla yavrunuzu kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🌸🥰
Sevdee- Ezgi_hsyn kaçıncı haftadasınız 🌸 bende 6+6 da duymuştum ilk başta kalp atımı yok dedi alttan muayene etti 3-4 gün sonra tekrar gel diye korkuttu bir doktor . Öyle bi durum olursa şayet korkma 8. Haftada duyan bile olmuş içini ferah tut🌸
Ezgi_hsyn daphnesmomm bende gittiğimde 6+6 oluyo inşallah hem bebesi hemde kalbini duyariz duacı im canim🌺
Ezgi_hsyn daphnesmomm 5 yılın mucizesi teyzesi imtihanla bekledik şükürler olsun ki rabbim bizede nasip eyledi
Emimat Ezgi_hsyn allah allah ilginc sene başında zam geldi daha gelmez dediler 2 ay sonra tekrar mi geldi ..yada 4 den 6 ya nasıl cıktı.. bence sen kendin sor giris üstü hemen muhasebe…hata var o fiyatlarda
daphnesmomm Ezgi_hsyn allah bağışlasın inşallah 🙂 rabbim sağlıcakla yavrunuzu kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰🧿 hediyelerin en güzeli onlar