Esnis Eliffcevdet ah ah keşke herşey yiyebilsem midem herşeyi almıyor . Ama salatalık limon elma ayva bunlar iyi geliyor
12ilk34 Smyye1B kalar peynir candır hem bebeği kilo aldırıyor bu arada semizotu tavsiye ederim çok iyi demir takviyesi bebek için
qlshozlkr Ball1903 Farklı inek ve din ne alaka ya ? Dini bulaştırmadığınıZ bi bu kalmıştı şaka gibisiniz.Hazır sütleri doktor öneriyor zaten bebek için,pastörize yani!
Ball1903 qlshozlkr Detayli araştırma yaparsanız ne demek istediğimi anlarsınız Dr.Bekir Tok o sütler bozmasın diye içine ne katkılar ekleniyor marketteki sütlerin hala süt olduğunu düşünenler var yoğurt ayran şeklinde tüketin daha sağlıklı dinle ne alakası var peygamber efendimiz süt içmeyi öneriyor evet bu market sütlerini değil.Farkli hayvan derken söyle düşünün her insanın nasıl sindirimi farklı ise hayvanın da öyledir marketteki bir kutu sütün içinde belkide 10 farklı ineğin sütü var yani 10 farklı inek sindirim ve onu içince vücut on farklı sindirimle uğraşıyor.Herkesin kendi düşüncesi araştırması.
tezecikanne Eliffcevdet kahvaltıda mutlaka yeşillik peynir ve yumurta gün içerisinde süt kuruyemiş öğle akşam yemeklerinde mutlaka yoğurt ve ya ayran akşamlarıda bolca meyve yiyorum
Basak-88 asliu_ benimde deveci armudu nedense bu süreçte katır kutur hergün 2-3 tane yediğim meyve oldu 😃 onu aşerdim galiba hep çok lezzetli geliyo
Umutunannesi92 Eliffcevdet iki yumurta, peynir,siyah zeytin,ceviz,bal, bir bardak süt,iki kase yoğurt,2-3 litre su 👏👏👏
Umutunannesi92 Eliffcevdet haftada iki gün balık,iki gün et, bir gün tavuk,bir gün yeşil mercimek bir gün sebze yemeği muhakkak yiyorum 👏👏
motherofcats Eliffcevdet fındık, fıstık, ceviz meyve(elma muz kivi şuanlık) yumurta, süt. Bunları hergün tüketiyorum.
Cnsgkdnz Gzm-- ev yogurdu kendim yapiyordm ama bakteri üretebiliyormuş bıraktım sende bi araştır istersen
Gzm-- Cnsgkdnz olur mu en sagliklisi ev yogurdu.yillardir yerim hic bir zararini asla gormedim.ilk kizima hamileyken de yedim yine yiyorum.kefiri de kendim mayaliyorum hatta.cok da guzel oluyor.market yogurdunda ne cok katki maddesi var.