4858 Mrnasln merhabalar hergün mutlaka 1 haşlanmış yumurta yeşillik peynir pekmez yiyorum 1 bardak kefir içiyorum 1 kase yoğurt yiyorum 1 tane muz yiyorum bu tarz besleniyorum yani tabi et balık tavukta dönüşümlü
Irmokms Molika Molika hayır öyle bişey demedi haftası için uygun dedi artık her hafta gidiyoruz zaten kontrole bir bır sıkıntı olmadığını söyledi
Molika Irmokms ben 36+5 te gittim 2700 çıkmıştı doktor iki hafta geride dedi de ondan sordum tek sıkıntı olmasın sağ salim alalim
svbarut Basak_Pera hayır alakası yok. Belli bir haftaya kadar baş popo mesafesi ölçülüyor. Belli bir haftadan sonra da bi kemiğe bakıyorlar onu bi rakamla çarpıp söylüyorlar. Yanı bu ısın bi mantigi var ezbere bi olay degıl. Bu haftada bu kadar olur diye bi sey yok. Bence o doktoru değişin siz 😁
svbarut mihribanelizann diyet vermedi mi doktorunuz. Fazla önde gitmesi iyi bir şey degıl erken doğumu tetikliyor. Yemenize dikkat edin ve şeker ölçümü yaptırın muhakkak
Irmokms Molika sağlıkla kucağına alırsın inşallah kilosu bir şekilde yerine gelir sağlığı yerinde ise 🥰
svbarut Bebeğin bilgilerinden bahsederken bazı anneler çoğul kelime kullanıyor. Bu durum bi tek bana mi komik ve saçma geliyor anlamadım. Yadirgadigimdan degıl de okuyunca gülesim geliyor niye öyle diyorlar ki 😀
Fle41 svbarut benim kızım 29 haftalıkken 1830 gramdı bence kız erkek farketmiyor genetik farkettiriyor
canbabacan 09gul ben ortalardayım eşim uzun boylu iri değişiyor ya ona ben ziyorlar ya bana bu 5. gebeliğim 4 kizimdan 1tanesi bana çekmiş boyu kilosu doktor iyi dedi kilosuna
Gmz-01 Kader_25 Estağfurullah cnm olur mu öyle şey doğru olabilir ama doktor şimdilik kilosu iyi dedi doğuma kadar 3500 olur
Sevgisglm emirefe-2016 38+2 🧿 10 gün önce 3,650 gram dı yarın muayene var bakalım kaç kilo oldu tosuncuğum 💕doğuma son 5 gün bu arada😬😬😬