Mavistez 09gul merhaba banada doktor 32+4te 2035gr dedi bebeğin küçük beslenmeme dikkat et soluna yat dedi ama ultrasonda 33+4 bir hafta ileri yazıyor anlamadm bu işten
09gul Mavistez ultrasonda yazan doğrudur her zaman. Size neden küçük demiş ki haftalarımız bebek kiloları aynı bana niye doktorum uyumlu dedi o zaman. Haftaya gittiğimde soracağım 😐
Mavistez Nesraa_ merhaba doktor bebeğiniz için yorum yaptimi kilosuna zayıf diye. Banada 32+4te 2035gr bebek zayıf beslenmeye dikkat et soluna yat dedi zayıf 3kilo altı dogar dedi
Nesraa_ Mavistez Yok hayır herşey cok normal dedi kilosu felan da iyi beslenmen güzel böyle devam et bebek güzel kilo aliyor dedi zayıf yada başka birşey söylemedi ki doktorum çok detayci biri en ufak bir sey olsa kesin söylerdi
Ozum12 Yasemincee bende 17 haftadayım sorduğumda doktor 5 aydan sonra ölçülüyor dedi devlette (kendi doktorum değildi kendi doktorumun ameliyatı vardı başka doktora yönlendirmişlerdi) kendi doktoruma iki hafta sonraya randevu aldım sorucam
canbabacan 09gul ben ortalardayım eşim uzun boylu iri değişiyor ya ona ben ziyorlar ya bana bu 5. gebeliğim 4 kizimdan 1tanesi bana çekmiş boyu kilosu doktor iyi dedi kilosuna
09gul canbabacan bana da minyonsun çok büyük bir şey bekleme dedi benim de eşim uzun boylu yapılı yani
_momms Tgcperi evet gittim bu gün 1600 gr gibi duruyor dedi baş aşağı pozisyonunu almış o yüzden tam ölçemedim dedi ama haftasına göre çok güzel bu durum dedi o yüzden içim rahat canım 😌
asraca DemirinAnnesiiii bende öyle sertlik özeliklle yatarken ben ama hateket yok yarın kontrolüm var bakalım heyecanlı
Irmokms Molika sağlıkla kucağına alırsın inşallah kilosu bir şekilde yerine gelir sağlığı yerinde ise 🥰
Gmz-01 Kader_25 Estağfurullah cnm olur mu öyle şey doğru olabilir ama doktor şimdilik kilosu iyi dedi doğuma kadar 3500 olur
Gurbetto S00-00 maşallah rabbim sağlıkla kucağınıza vermeyi nasip etsin ben 5+6 gittim sadece kese vardı
mlkee55 @“—-38–46”# ----38--46 kaşar peynir beyaz peynir süt tahin pekmez yoğurt muz bunları yemeye özen gösteriyorum
----38--46 mlkee55 ay msllh valla iyi yiyosunuz agzıma süt yoğurt tahtın pekmez kesınlıkle yıyemıyorum