Yesim619 AysuL canım özel birşey yemiyorum sadece bebeğe kilo aldıracak şeyler muz, pekmez,tam tahıllı ekmek, kuruyemiş, yumurta ve süt ürünleri
Gurbetto S00-00 maşallah rabbim sağlıkla kucağınıza vermeyi nasip etsin ben 5+6 gittim sadece kese vardı
Basak_Pera Şuan 29+3 haftalığız doktoruma boy ve kilo sorduğumda anne karnında ki bebeği hiçbir şeyin ölçemediğini dümdüz bile durmayan bir bebeğin de boyunun ölçülemeyeceğini söyledi bana da mantıklı geldi 😂 peki diğer doktorlar bu rakamları nasıl veriyor hocam dediğimde istatistiksel olarak belirlenen bir ölçü olduğunu ve her doktorun bunu söylediğini belirtti 🤷🏼♀️
svbarut Basak_Pera hayır alakası yok. Belli bir haftaya kadar baş popo mesafesi ölçülüyor. Belli bir haftadan sonra da bi kemiğe bakıyorlar onu bi rakamla çarpıp söylüyorlar. Yanı bu ısın bi mantigi var ezbere bi olay degıl. Bu haftada bu kadar olur diye bi sey yok. Bence o doktoru değişin siz 😁
Mavistez Nesraa_ merhaba doktor bebeğiniz için yorum yaptimi kilosuna zayıf diye. Banada 32+4te 2035gr bebek zayıf beslenmeye dikkat et soluna yat dedi zayıf 3kilo altı dogar dedi
Annehayalim Gamze464 ya bende pazartesi giricemde detaylıya 23+2 olmuş olucak ve oruçlu olucam acaba hareket edermi :/ poz felan verirmi birde ne tavsiye edersiniz detaylida yapmam gereken ekstra bişey yok dimi idrar sıkışık vb