Moonlightttt Dygderin boyu ultrason varsa prda yazar FL değerini 7 carpıp bulabilirsin (25.haftadan sonra yapmak mümkün)🤗🤗🤗 kilosuna gelirsek her bebiş farklı doktor söyleme gereği görmediyse sorun yoktur sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ❤😇😌
AysuL Yesim619 Merhabalar acaba ne yemiş olabilirsiniz aynı haftadayiz ama biraz gerinizdeyiz özel yediğiniz bir şey var mı ?
Yesim619 AysuL canım özel birşey yemiyorum sadece bebeğe kilo aldıracak şeyler muz, pekmez,tam tahıllı ekmek, kuruyemiş, yumurta ve süt ürünleri
Estrella emirefe-2016 37yken sanırım 3080 idi şimdi 39 kaç olmuştur bilemiyorum yarın doğunca görücez artık😄
tbrs Meryembozaba 3hafta öncesinde kilosu 2100 gramdı, doktorum çok kilo almamış dedi ama haftasına göre boy kilo olarak 2 hafta önde şu an,29.haftada kontrolüm yoktu o yüzden kilosunu bilmiyorum ☺️
Beybilli 35+0 hafta 2480gr 47cm birazcık geriden geliyor kilosu ama başka bir sıkıntısı yok çok şükür.
Selindora merhermes biz 29+2 deyiz .1400 biz mı hızlı gidiyoruz acaba . Doktor normal dedi ama bilemedim.
_momms Tgcperi tabiki yazarım nstyi 34. Haftada çekiyolar sanırım burada doğru bilgileri alıp dönerim size
Annehayalim Gamze464 ya bende pazartesi giricemde detaylıya 23+2 olmuş olucak ve oruçlu olucam acaba hareket edermi :/ poz felan verirmi birde ne tavsiye edersiniz detaylida yapmam gereken ekstra bişey yok dimi idrar sıkışık vb
Fatima18 Puddingin aralarinda hafta farki çok 3üz olamazlar. 25 hafta +30 hafta +33 hafta 5-8 hafta farkla imkansiz gibi))
Elifcee991 svbarut fark edebilir tabi bence ama benim kız 26 +4 dü geçen hafta doktora gittiğimde 1100 gramdı