dnz_dnz Haftada 1300 gramdı kızım, şu an 30′dayız 💕 Randevum haftaya, merakla bekliyorum ne kadar oldu.
minikmucizemmmmmmm emirefe-2016 kızım 13+4 te kontrole gittiğimizde 11cm di şuan 15 haftalığız haftaya tekrar gideceğiz bakalım 😇
turefb Naz23 yok kız 62.00mm yazıyor FL de benim USG de yani 6,2 cm, 33 cm de değildir yani. 6,2 ile 7 yi çarptığımda da 43,4 cm çıkıyor. 🤗 normal olanı bu zaten internetten de baktığımda haftasına göre
ayse-huseyin16 Papatya5361 burada da herkes yazmış ondan az geldi bana aslında kilo takıntısı olan biri değilim aksine çok kilolu bir bebek doğurmak istemiyorum normalde haftamızla paralel gidiyorduk bi an yorumları görünce az mı acaba dedim 🤷🏻♀️ İnsan şu dönemde yapmam dediği ne varsa yapıyor 😂
Hilalkhrmn417 Papatya5361 doktorunuz birşey demiyorsa kilosuyla ilgili herşey yolunda demektir 😉 sorun etmeyin.. şuan 38+4 uz bu zamana kadar 2 kere sordum o da ailelerden kaynaklı küçük falan dediler önceki haftalarda ama dedigim gibi şuan 3400 e yakın kafanıza takmayın sakin düzenli beslenin gerisi onemli değil kendinize eşinize bebisinize bakın 😉