aslhankrhan94 Rabiakrky Doktorum zayıfsın kilo konusunu sıkıntı etme dedi de fazla kilo alımı doğumu da zorlaştırıyo diye biliyorum 🥴 Siz de tam ideal gidiyosunuz bence 🤗 Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲
DemirinAnnesiiii asraca sadece arada çok nadirde olsa sertlik hissediyorum sanki bi noktaya toplanıyor yda bacağını falan hissediyorum bende anlam veremedim açıkçası ama bdahaki kontrolde doktoruma soracağım
Gnc27 Edanaz bizim de 30 haftalık kilosu 1528 gr ,boyu 41 demişti iyi demişti doktorumuz 😊burda yazanlar maşallah bana baya çok geldi 😅veya bebeğim zayıf 😊
nmtock41 Nur-01-35 aynen ben de bi sıkıntı olsa görse söyler heralde diyip bişey demiyorum ama hiç bilgi vermiyor artık bebeğimizle doğunca tanışcaz 🤣🤣😍
Nur-01-35 nmtock41 hahaha aynen heralde bu gidisle öyle ama zaten cok merak ediyoruz ne nedir neye benzer en azından biraz bilgi ogrensek boyu kilosu bir mutlu olurduk😂
asraca _Minikbaby26_ bende 17 haftadayım ama sanki hissetmiyorum hiç arada bişiler oluyor ama daha önceki haftalarda hissetmiştim ama şu ara endişeliyim ctesi randevum bekliyorum heyecanla