Burculu_11 AyseEB doktor kilosuna herhangi bir yorum yaptı mı ? bnde 32 deyim gtmedim hala kaç ckar blmyrm
Mrvnehir208 beyzalginsarikaya canimmm doktor ne dedi kilosu boyu için normal miymiş.. Bende 27 haftalik bebek bir kilo 38 cm doktor az dedi cok uzuldum bende sonra başka doktora gittim hayır gayet normal dedi sizin doktorunuz ne dedi görüşü nedir merak ettim
Hilalkhrmn417 Yasemincee ultrason kağıdında fl diye bir değer var onu 7 ile çarpın çıkan sonuç bebisinizin boyu 😉😊
Cakmak12 emirefe-2016 biz 33+1 de gittiğimizde 2145 di doktor haftasıyla uyumlu dedi ama benim kafama takıldı hep haftamızdan önde gidiyrduk ilk defa bu 2 haftada 200 gr almş bu haftalarda dhaa çok alınıyor diyorlar bizimki az almş
Meyraise seon90 benim ki söylüyor gerçekten çok sinir bozucu. 37+3 3500 gram. Yanılma payı şimdiye kadar hep 100 gramdı bu hafta 300 gr oldu 😁 Kendisi zihniyet olarak sezeryana yatkın her şekilde belli ediyor bunu
seon90 Meyraise olsun canm benm sağlıklı doğsunlar yeterki🥰🥰🙏🏼Maşallah minnoşumuza rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah🙏🏼🙏🏼
KaranAlpgeliyor Rojbin1640 muz kaşar ceviz süt fındık çok yedim.Ama ekmek pilav makarna özellikle nerdeyse hergün makarna yiyorum hala çok canım çekiyor zararlı ama Allah’tan aldığım kilolar bebeğime yaradı doktorum çok kızıyor aldığım kilolardan dolayı
Kader_25 asena6 Nasıl beslendiniz acaba bende 36 haftalık hamileyim ama en son 35+5de kontrole gittiğimde 2400 dü ve 5 gün ilerde görünüyor dedi anlamadım