Mrvnehir208 beyzalginsarikaya canimmm doktor ne dedi kilosu boyu için normal miymiş.. Bende 27 haftalik bebek bir kilo 38 cm doktor az dedi cok uzuldum bende sonra başka doktora gittim hayır gayet normal dedi sizin doktorunuz ne dedi görüşü nedir merak ettim
Limonzeytin 18 haftada gitmiştim 220 gr 16cm di kızım. Şuan 19haftamdaym 20 gün snra bakalım ne kadar büyümş görücem 🧿😍
alparslaninannesi02 Ozlemyeni bir anda büyüyor bizde 21 de 350 gram falandık her hafta 150-200 gram büyüyor
Budiss_Moms Yesim619 emin misiniz. Bana biraz fazla geldi bu haftalarda o kadar fazla olmuyor en fazla 600 650 falan oluyor 26 25 haftalarda 1 kg oluyor
Serapcemre ElisaMom kilosuna takılmıyorm benm ılk kızımda zayıftı minyon bir bebek diyordu buna da minyon diyor😊 her şey normal yorumlarda da benmle aynı haftada olanların nerdeyse aynı 😊
Doguloji ayse-huseyin16 Evet beslenmemde çok iyi ben kilo aldım ama çocuk az alıyo doktor normal dedi bakalım hayırlısı🙏🏻
Zeyneptaskin Ayse_35 35+5 deyiz 3500 kilo kilolu dedi doğana kadar 4 ü geçecek büyük ihtimal sezeryan
Ayse_35 Zeyneptaskin ben bugün akşam üstü doğurdum, normal doğum, 3110kg , ultrason çok fazla görünüyormus, sabah kontrol de 3740kg ,doğuma yakın çatalda tekrr ölçüm old 3600kg😳 şükürler olsun , kurtuldum, sancı çok fena. 2saat icinde doğum oldu🤲
mihribanelizann Bugun dr gittim normalde 16 haftalık oldum doktor dedi bebeğim 20 haftalık gözüküyor bende korktum bu kadar önde gitmesine böyle bişi yaşayan oldu mu
svbarut mihribanelizann diyet vermedi mi doktorunuz. Fazla önde gitmesi iyi bir şey degıl erken doğumu tetikliyor. Yemenize dikkat edin ve şeker ölçümü yaptırın muhakkak
Honeyinci 09gul kiz neresi zayif sacmalama benimde 33+5 de 2770 kg 49 boy dedi ben şok bana cok geldi hahah korktm bi an iri bebek olsun istemiyorum cünkü insallah 40. Haftaya kadar en fazla 3500 olur sadece 😂
09gul Honeyinci ya ne kadar güzel işte bak benim oğlum zayıf kalıyor 😔 siz neden kilolu bebek istemiyorsunuz ki