Tevhidehli1 Bence testler %100 denemez. Bende almıştım hiç yjumurtlama görmediğim olmuştu ama yumurtladıpım zamanlarımda oldu sen her iki güne bir değerlendir bence
bigunanneolucak Tevhidehli1 bu soruyu sormamın sebebi bi haftadır aşırı derecede sancım var kasık ağrım var o yüzden nasıl cıkmıyor anlamıyorum
Bfduam Nesnur test yapmadan nasil denk geldi yumurtlamaya tek ilişkiyle? Tevhidehli1 hiç yumurtlama olmadığı ay testler hep silik mıydı koyulaşıyor muydu?
Gulguzelim bigunanneolucak bence olmuş gibi çok çok pik yapmasında gerek yok canim sen bu haftanın degerlendir
Nazendehanim bigunanneolucak canım o zaman yarın bidaha test yap buraya yine resim at bakalım siliklesiyor mu koyulasiyor mu sen bugünü degerlendirseydin yine değerlendirmediysen de yarını değerlendir konuşuruz yine burdan
Mom545441 bigunanneolucak bence değerlendir bugünü sen benimde böyle çıktı sonra ertesi günü kopkoyu oldu tabi değerlendiremedim sonra bi sonraki gün çatladı o zaman değerlendirebildim ben olmaz heralde kaçırdım dedim bu ay da boş dedim oldu çok şükür 🙏🏻
bigunanneolucak Mom545441 maşallah csnım🙏🏻 Banada nasip olur inşallah 3 gündür böyle cıkıyor ama merak edıyorum bugün nasıl cıkcak 20.günüm bugün
Mom545441 bigunanneolucak adet biter bitmez mi başladınız ben 5 gün saydım adet bitiminden o zaman başladım ama tabi yine ilişki oluyordu 🥰
Mavidunyamm bigunanneolucak testi yanlış yapıyor olabilir misiniz ? Ya da ovulasyon testinizin kalitesine de bağlı ben atmayı becerirsem atayım bak benim testime. Adetimin 22-23. Günü yumurtlama gördüm
Bernayy Benim geldi ben emin olamamıştım yumurtlama oldu mu olmadı mı diye fotoğraftaki 12 13 14. Günleri değerlendirmiştim 14. günü çekmedim ama o da silikti. Şu an 8 aylık hamileyim. Muhtemelen Lh hormonunun yükselmeye ya da düşmeye başladığı zamanı yakaladım diye düşündüm. Senin daha koyu inşallah güzel haberler alırsın :) https://imgyukle.com/i/E4neXU
Nazendehanim Bernayy yani sizinde tam pik olmamış aşırı köyü değil ama siliklesmeye başlamış sonraki gün demek ki pik olmuş benim de böyle olmuştu
Nesnur Bfduam bu sekilde oluyo pik olunca Bu ay iliskilerimi kaydettim ayin 14 dunden sonra 19 unda olmus 27 sinde ogrendim 19 unds saydi bu kadar erken ogrenemezdim 14 unde olan iliskide du sanirim