bigunanneolucak Kızlar illa yumurta testinde pik mi olması lazım kopkoyu yani ? Pik olmadan yumurtlama olmuş olabilir mi ? Başına gelen var mı testte pik görmeyip ama gebe kalan? Lütfen bilen yazsın ya🙏🏻🙏🏻😔😔😔😔😔
ipekveatlas bigunanneolucak pik göremiyo musun hiç?belki yımurta büyüyodur ama çatlamıyodur doktora mı sorsan acaba hic bilmiyorum ki. ben yumurtlama dönemim bittikten 1 gün sonra kalmışım
Imasleeper bigunanneolucak ben ovülasyon testi yapmadım ama bir ayda iki kez yumurtlama gördüm, onuda bebeğimin geç döllenmesinden anladık yani gör veyahutta görme değerlendir her zaman ❣️
Gulguzelim bigunanneolucak ikiside koyu renkli yumrutlama var demektir hiç görmüyorsan demekki yumurtaniz catlamiyor bir sorun var yani
Nazendehanim bigunanneolucak benim testim kopkoyu olmamıştı ama ertesi gün bir öncekinden daha silikti ve o ay hamileydim . Siliklestikten sonra bir gün daha ilişkiye girmiştim sanirjm. galiba testle de ilgili biraz
crescentt bigunanneolucak gayet koyu aslinda kurumus hali degilse. Yarin da yapin bakalim belki pik olur ya da direk siliklesir belki catlar. Neden olmasin yani
Gulguzelim bigunanneolucak bence olmuş gibi çok çok pik yapmasında gerek yok canim sen bu haftanın degerlendir
Nazendehanim bigunanneolucak canım o zaman yarın bidaha test yap buraya yine resim at bakalım siliklesiyor mu koyulasiyor mu sen bugünü degerlendirseydin yine değerlendirmediysen de yarını değerlendir konuşuruz yine burdan
Nesnur Canim test yapip kafana takma piskolojisi bozuluyo insanin ben 4 ay testlerle yaltim tutmadi bu ay dedim yapmicam kafama takmadım bosverdm 2 gun once bebis haberini aldim tek iliskiyle
Bfduam Nesnur test yapmadan nasil denk geldi yumurtlamaya tek ilişkiyle? Tevhidehli1 hiç yumurtlama olmadığı ay testler hep silik mıydı koyulaşıyor muydu?