benmuge bigunanneolucak ben düzenli yumurtlama testi yaptım tam 4 ay. Hiç yumurtlama görmedim. Doktora randevu alacaktım yumurtlama olmuyor diye ki hamileymişim. Nasıl oldu bilmiyorum
Nesnur Bfduam bu sekilde oluyo pik olunca Bu ay iliskilerimi kaydettim ayin 14 dunden sonra 19 unda olmus 27 sinde ogrendim 19 unds saydi bu kadar erken ogrenemezdim 14 unde olan iliskide du sanirim
Bfduam Nesnur canim bu ayda ovulasyon yapmışsın. Tek iilişki mi oldu öyle anladım? Kaçıncı gün ovulasyondaki oldu ilışki?
Nesnur Bfduam yumurtlamaya cok takılma bak 2 gunu aşma iliskilerinde ben 4 aydir yapıyorum buraktim kafami rahatlattim.bu ay oldu
Nesnur Bfduam bu ay ovulasyon yapmafim bunu 2 ay once yapmistim ne kadar test yaparsan kafans takip sitres yaparsan olmuyo ben bu ay takmadim onemsemedim 14 marttaki iliskiyle oldu
Bfduam Nesnur ovulasyonda da dediğin gibi olmayınca neden olmuyir diyorsun o da sıkıntı. Sadece 14 martta mı ilişki oldu ondan eminsin o gün olduğundan hamileliği? Hayırlı olsun bebeğiniz şimdiden inş bu arada:)