Ağırdan almamın sebebi de ilk hamileliğimde kalp atışı duyamamıştık o yüzden gene çok umutlanmak istemiyorum kalp atışını duyuncaya kadar tedirgin yaşıcam sanırım.
    Folik asit ne zamana kadar kullaniliyo acaba??
    Rehberlikciozge ilk üc ay kullanilmasi cok önemli Bence doktorunla konus baska bi folik asit markasini dene
    ElifClk yarın alıcam kan sonucunu çıkar muhtemelen çünkü adetim çok geçti çizgiler de çok belirgindi zaten benim korkum kalp atışları konusu gene aynı şeyleri yaşarım diye 😔
      Burjucan bende de aynı durum var bende ilk gebeliğimde kalp atışını duyamadık düşük ile sonuçlandı 😞 hayırlısı inşaallah herşey yolunda gider 🙏
        ElifClk merhaba kese göründükten sonra mı kalp atışı duyamadınız bende şuan 5+5 im dün keseyi gördük ama kalp atışı 1 yada 2 haftaya herhalde aslında 2, bebeğim olcak ama 5 yıl geçince unutuyormuş insan kalp atışı için sabırsızlanıyorum 😊
          Melikerim evet canım kese göründü 6.hafta da gittim kalp atışı yoktu 7. Haftamda düşük gerçekleşti 😞 kürtaj olmadım kendi düştü. İnşaallah bir daha ne ben ne de başkası yaşamasın 🙏
          6 gün sonra
          BMS canım sana bir şey soracağım doktorun sana ilaç vs. Birşey verdi mi kullanman için ?
          • BMS bunu yanıtladı.
          • BMS bunu beğendi.
            ElifClk Folik asit verdi kuzum sadece ve ağır işlerle uğraşma dedi💖
              Kızlar benimde değerim 925 kaç haftalıktır ki