Ozlemsvr evet haklısınız ben Bi doktora danışayım ama gerçekten uyuyamıyorum ağrıdan 😔
Yeni hamisler buraya
Rehberlikciozge canım kesinlikle kullanmalısın bebeğin gelişimi için çok önemli
Bende 7+3 hamileyim kızlar ilk hamileligim doktor kontrolüne gittiğimde folik asit verdi her gün 1 adet haşlanmış yumurta kesin yememi söyledi hergün iyice yıkanmış bol meyve yememi söyledi yeşilliklerin iyi yıkanmasını hatta sirkeli suya koymami etlerin iyi pişmesine dikkat etmemi söyledi ilk gittiğimde kan değerim biraz düşük olduğu için keseyi görememiştik 1500 ve üzeri olunca kese gözüküyormuş bilginize
Remziye kuzum daha çok küçük 1 2 haftalık sanırım 😍 rabbim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah sağlıklı sıhhatli 😌
merhaba kızlar bende 6 haftalık hamişim 😊
ElifClk Rahim duvarın zedelenmiş oluyor kürtaj dolayısı ile 8 hafta en riskli haftaların dedi bütün işini bırak uzan dedi dolu dolu çaydanlığı bile taşıma dedi. 3 haftalıkmış benim bebişim. Ve 8 hafta ilişki yok dedi gülüm. Hatta sırf senin için bu durum sadece benim için mi yoksa tüm ilkini düşük yapanlar için mi dedim tüm düşük yapanlar için aynı durum söz konusu dedi.
Günlük 2 kase yoğurt yoksa da 2 bardak süt önerdi☺️☺️☺️ İşte bunlar 💜
Günlük 2 kase yoğurt yoksa da 2 bardak süt önerdi☺️☺️☺️ İşte bunlar 💜
Rehberlikciozge folik asitin makasını değiştirin ve folat testi yaptırın o test size daha net bilgi verir buradaki bayanların tecrübelerine göre. benim folat değerim 16 olmasına rağmen 9 hafta folik asit kullandırdı doktorum çünkü eksikliği nöral tüp defektine sebep özellikle.
Merhabalar bende beta hcg 103 çıktı kaç haftalık oluyo kızlar yarın doktorada gidicem
Tugce_Hakki ben hamile kalmadan 3 ay öncesinden kullanmaya başladım canım folik asit hala da kullanıyorum