Ozlemsvr evet haklısınız ben Bi doktora danışayım ama gerçekten uyuyamıyorum ağrıdan 😔
BMS anladım bende yazmıyordu kafam karıştı teşekkürler cevabın için allahım sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin 🙏
  • BMS bunu beğendi.
BMS doktora gittin mi hiç ? Düşükten sonra ki gebelikte ne gibi önlem alıyor doktor ben acil de km sonucu ile öğrendim daha gitmedim doktora
  • BMS bunu yanıtladı.
    ElifClk hiç gitmedim en son gidişimin üzerineyim Allahtan bir şey olmaz ise yarın gidicem
      BMS anladım canım buraya da yazarsan sevinirim düşükten sonra ki gebelikte ne gibi yönlendirme yapıyorlar ona göre tedbir alırız . Benim dah adet tarihi geçmediği için şuan gitmiyorum geçtikten sonra gideceğim yanlış anlaşılma olmasın
      • BMS bunu yanıtladı.
        ElifClk Yazarım canım benim korkma ama korkarsan yine gelir başına diyorlar. Az birde kimseye söyleme nazara gelmesin 💜
          BMS kalp atışlarını duymadan kimseye söylemek yok eşim dışında ailem arkadaşlarım kimse bilmiyor 😇 haberlerini bekliyorum canım 🙏
          • BMS bunu yanıtladı.
          • BMS bunu beğendi.
            Bende 7+3 hamileyim kızlar ilk hamileligim doktor kontrolüne gittiğimde folik asit verdi her gün 1 adet haşlanmış yumurta kesin yememi söyledi hergün iyice yıkanmış bol meyve yememi söyledi yeşilliklerin iyi yıkanmasını hatta sirkeli suya koymami etlerin iyi pişmesine dikkat etmemi söyledi ilk gittiğimde kan değerim biraz düşük olduğu için keseyi görememiştik 1500 ve üzeri olunca kese gözüküyormuş bilginize
            Remziye kuzum daha çok küçük 1 2 haftalık sanırım 😍 rabbim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah sağlıklı sıhhatli 😌
            ElifClk Canım doktordan çıktım şimdi karın ağrılarının normal olduğunu söyledi. 2-3 haftaya geçer dedi
              merhaba kızlar bende 6 haftalık hamişim 😊
              BMS ilk gebelik düşÜk ile sonuçlandığı için ekstra yapman gereken birşey yok yani öyle mi canım
              • BMS bunu yanıtladı.
                ElifClk Rahim duvarın zedelenmiş oluyor kürtaj dolayısı ile 8 hafta en riskli haftaların dedi bütün işini bırak uzan dedi dolu dolu çaydanlığı bile taşıma dedi. 3 haftalıkmış benim bebişim. Ve 8 hafta ilişki yok dedi gülüm. Hatta sırf senin için bu durum sadece benim için mi yoksa tüm ilkini düşük yapanlar için mi dedim tüm düşük yapanlar için aynı durum söz konusu dedi.
                Günlük 2 kase yoğurt yoksa da 2 bardak süt önerdi☺️☺️☺️ İşte bunlar 💜
                  BMS çok teşekkür ederim canım benim 💜 ilerleyen dönemlerimizde de birbirimiz den haberdar olalım 😇
                  • BMS bunu yanıtladı.
                  • BMS bunu beğendi.
                    Rehberlikciozge folik asitin makasını değiştirin ve folat testi yaptırın o test size daha net bilgi verir buradaki bayanların tecrübelerine göre. benim folat değerim 16 olmasına rağmen 9 hafta folik asit kullandırdı doktorum çünkü eksikliği nöral tüp defektine sebep özellikle.
                    Merhabalar bende beta hcg 103 çıktı kaç haftalık oluyo kızlar yarın doktorada gidicem
                      Tugce_Hakki ben hamile kalmadan 3 ay öncesinden kullanmaya başladım canım folik asit hala da kullanıyorum