seym94 Mehtapkz Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 11.gün yaptım hafif gölgeliydi daha sonra 12.gün yani bugün sabah yaptım böyle bir görüntü oldu 15. Günü kan testi yaptıracağım bişeyler olduğunu hissediyorum çünkü aşırı ağrım ve hassasiyetim var
Mehtapkz seym94 ayyy insallh canm ya ben bugun yapmadim 13. Gunum bugun adetede son 5 gun bende yarin sabah kan vermeyi dusunuyorum 14. Gunde insallhh
Tekraranne Mehtapkz var canım belli orda yani yarın ilk iş kan vermek olsun inşallah yalancı çizgi değildirde gebesindir
Mehtapkz Tekraranne insallh canim yarin sabah vercem 14. Gunde bikere erken ogrenmistm kimyasalla sonuclandi uzuluyor insan ole
Gulcingezer seym94 5 alti negatif su an maalesef negatif sayiliyor bekle bakalm artcakmi bi 3 4 gun beklemen lazim
Mehtapkz Kizlar testime bi bakin yapmistim baktim yoktu 1 saat sonra tekrar bakayim dedim ikinci cizgi cikmis ama bi yorumlarmisiniz Bsrnura Bebegimizolsundu Nesnur
Bsrnura Mehtapkz canım bu testlerde sonradan bakınca çift çizgi olabiliyor önemli olan 10 dk içinde olanı ama bu şekilde çıkarsa gebesindir sen bir kan testi ver bence