Minehacialioglu Mehtapkz Bende çok test yapan biri olarak söylüyorum ki insan silik bile olsa onu çizgi saymak istiyor ama şuan gerçekten hamile olduğunuzda çizgi şüpheye yer bıramayacak şekilde net çıkacaktır.
Mehtapkz Minehacialioglu canim en son attigima bakarmisin yoksa ilk testimemi yorum yaptin hangisine acaba smdi yaptim az oncede bi cizgi cikti ama bilemiorm
Bsrnura Mehtapkz canım bu testlerde sonradan bakınca çift çizgi olabiliyor önemli olan 10 dk içinde olanı ama bu şekilde çıkarsa gebesindir sen bir kan testi ver bence
Mehtapkz Bsrnura erkwn gebelikte yaptm ama  simdi benim catlatma ignesnden sonra 14. Gunum bugun adetede 4 gun kaldi yarin kan versemmi acaba
Ada9y Mehtapkz Canım Tutmuştur Canım malesef ben regl oldum benimde testim böyleydi hatta son halinş paylaşıyım
Mehtapkz Ada9y bu erken gebelk testlernde sknti varya galiba herkesin silik cizgi cikiyor sonra kan vermeye gidiolr bisey yok oyuzden bende suan negatif die dusunuyorm
Melekk8 Mehtapkz bence bu marka testlerde sorun var prodector markada öğrenmiştim ben ilk gebeliğimi hiç böyle bi sorun yaşamamıştım ben aslında erken gebeliğe de çok güvenmiyorum hemen hemen aynı çıkıyor kaset testle
Mehtapkz Abc34 anlamadim canim formda kizlar testlerini atiorya silik cikior ama adet oluyrlar testlerde sknti var galiba anlamadim ben
Mehtapkz Melekk8 devamli kan vermekte skior ya bir kimyasalm var birde oglum var ogluma adetime 5 gun varken erken geblkle ogrenmistm gttm betaya baktrmistm 475 cikmisti
Melekk8 Mehtapkz evet bende kan vermek istemiyorum en azından testimde gözle görülür pozitiflik olsa gider veririm ama bakalım ben 40 günde adet oluyorum bugün 34 günüm bekliyorum
Mehtapkz Melekk8 hadi hayirlisi kuuzm bu ay yazilarina cok karsilastim insallh hamileyizdr bekleyelim bakalm
Abc34 Mehtapkz canım bu ay bende test yaptım prodoctor ilk silik çıktı adet günü kaset yaptım negatif çıktı. Aynı gin kan verdim negatif bugün adet oldum gibi
Mehtapkz Abc34 benimde umudum yok valla ne bilim sevinemiorki insan bole silik cizgilerle yaniltici hep