Asil_hatun Mehtapkz malesef canm çocuklarım birine qtar diye falan galeriden sildim evde sakladım ama eve gidince resmini çeker atarim
arzum8683 kızlar gelinimizin testi sizlerde hafif bir çizgi görebiliyormusunuz 6 gün geçmiş adeti merak ettik şimdi☺
Mehtapkz Burcu0707 insallh pozitiftr canm yada pozitife doner herkes degilsin dedi cogunlk olarak bende hayal meyal goruyorm gbi gelior yada uyduruyorum bilmiorm yarin sabah kan vericem
seym94 Merhaba 12.günüm çatlamada testim bu şekilde Ada9y 
Ada9y seym94 https://imgyukle.com/i/EZg65n Buradan canım, fotograf ekle var alt kısımda ona tıkla kopyaladığın fotoyu oraya orta kısmına yapıştır
Mehtapkz Tekraranne azindan bal damlior canm bende acaba uyduruyrmuyum gbi gelior artik gozlerm sasi olck teste baka baka 🤭🤣
Mehtapkz seym94 hayirlisi olsun canm kesinlikle var bence sabah kan testinide at lutfen tam 12. Gundemi yaptin catlatma ignesnden benimde bugun tam 13. Gundu ama seninki baya velli kuuzm banada dua et lutfen
seym94 Mehtapkz Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 11.gün yaptım hafif gölgeliydi daha sonra 12.gün yani bugün sabah yaptım böyle bir görüntü oldu 15. Günü kan testi yaptıracağım bişeyler olduğunu hissediyorum çünkü aşırı ağrım ve hassasiyetim var
Tekraranne Mehtapkz var canım belli orda yani yarın ilk iş kan vermek olsun inşallah yalancı çizgi değildirde gebesindir