Mihriballim Extreme34 propess takıldı şimdi kuzum açılma başlasın diye dogumhanedeyim 😌🥰 birazdan plates yaptiricaklar bakalım başladık beklemeye 24 saat surebilirmis maksimum
Mihriballim Busragumussoy dogumhanedeyim kuzum propess fitil takıldı doktor 24 saatimiz var bebiş gelicek dedi 🥰😘 kendi sancılarımla doğum yapicakmisim 😌🙏 suni vermeyecekler
Ayse_35 Mihriballim fitille doğum ilk defa duydum ne oluyor nasıl oluyor ki acaba, suni sancı hızlı ve şiddetli oluyor ben suni sancıdan korkuyorum, ama neyseki ikinci doğumda vermiyorlar öyleymiş 🤔
Mihriballim mucizegebelik6 yavrularimm Htc7212 Ceylin680 Ayse_35 Extreme34 1prenses_annesii https://resimyukle.io/r/jjqKXH9zUx suanlik hafif hafif ağrım var ama genel olarak iyiyim 🥰😘 plates yapıyorum şuan topun üstündeyim 😀😀
1prenses_annesii Mihriballim iki güne dogurmazsam benim de sonum böyle olacak o yüzden sıkı takipteyim😄😄
Zeeynepp Mihriballim Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah 🤲 sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah
Mihriballim Zeeynepp yok kuzum biraz kalın ama jelibon gibi yumuşak bir karış falan onu içime içime tepti 😀
Karaaslan Mihriballim aciyormu o fitili yaparkene . Ve kontrol ediyorlarmi acikligi aci varmi yaniii bidr sancin ne gubi oluyo reglimi