Mihriballim Ylmz8 özelde doğum yapicam kuzum ilkim sezeryandi bunda ssvd yapacağımız için inşaallah bebeis daha fazla kilo almadan doğması gerekiyor çünkü şuan belkide 4 kiloyu geçti oyuzden başlatıyoruz kilosu normal gitse bizde bekleyecektik
Sibeltug Mihriballim hiç sorma zaman gerçekten çok hızlı ama şu son zamanlar birazyavaş geçiyor sanki☺️ Aminn inşallah rabbim hepimize o mucizevi anı yaşaysın hergün hayal ediyorum güzel oğluma kavuşacağım anı 🙏 doğumdan sonraki postunu bekliyorum🥰
Mihriballim Sibeltug son zamanlar evet banada çok yavaş geçiyor gibi geldi hep bugün mesela bir ay gibiydi 🤭 rabbim oğluşunla bol koklaşacagin günleri de göstersin tez zamanda inşaallah. ☺️❤️🙏 Kendimi iyi hissettigim ilk anda burada olcagim kuzum 😘
catidaki_kedi Mihriballim ben bi an önce hayırla sağlıkla doğursam diyordum böyle yazdığını okuyana kadar 🙂 tadını çıkartmaya bakim napim aslında en tatlı en güzel telaş ve heyecan şuan senin ki yani insan yine de imreniyor 🥰 ay ben de heyecanlandım seninle birlikte 🤩
Mihriballim catidaki_kedi 😀😀😌🙏😘 gece hiç uyuyamadım ya vallahi çok fenalardayim . Zaman çok hızlı geçiyor sizinde bı bakmışsınız bitmiş 😌🙏
Htc7212 Mihriballim bebeğin şu gibi akıp gelir inşallah,bizi habersiz bırakma.sana çok dua edeceğim inşallah ssvd ile kucağına alırsın
Mihriballim Htc7212 amiinnn inşaallah kuzum . Hayırlısıyla gelişmeleri haber vericem şimdi evden çıktık gidiyoruz hastaneye 😌🙏
anne_2 Mihriballim hayırlı doğumlarımız olsun inşallah 🤲🏼 isme karar verdiniz mi 🤭🤭 bizde yarın 37oluyoruz hala ismi yok kızımın 😁
Mihriballim anne_2 amin inşallah çok çok teşekkür ederim.isim hala yok ama eşim bugünde Mihriban diyerek uyandı 😀😀🤭 bence Mahperi bilemedim 😀😀🤭 siz doğum yapmadan karar verin bari bu sıkışıklıkta o olmasın kafanızda biz fenalardayiz 😀
Hatice_551 Mihriballim 🥺🥲 Doğumunun bugün olduğunu biliyordum ve sabah uyanınca nedense aklıma sen geldin 🙈 Rabbim kolaylıkla sağlıkla kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsin tatlım 🥰 🤲🏻
Mihriballim Hatice_551 yaaa canım benim 😌🙏 dualarınızı bekliyorum rabbim hepinizin dualarını kabul etsin inşallah hepimize huzurla bebeklerimizi kucaklamayi nasip etsin 😌🥰🙏
anne_2 Mihriballim ay çok zor ya gerçekten 😁 benim eşimde Mihrimah diyodu dün Burçe dedi 😁🤦🏽♀️ birbiriyle alakası olmayan isimler dönüp duruyo 😁 artık karar vermek zorundayız
Mihriballim Busragumussoy dogumhanedeyim kuzum propess fitil takıldı doktor 24 saatimiz var bebiş gelicek dedi 🥰😘 kendi sancılarımla doğum yapicakmisim 😌🙏 suni vermeyecekler
Ceylin680 Mihriballim rabbim bu mübarek 3aylarda güzel bir doğum sağlıklı bir bebek versin inşallah ailene yeni gelen bu minik sevginizi mutluluğunuzu arttırsın artık kendi kalabalık ailen olcak herşey gönlünce olsun dualarım seninle💕☺️🤲