YeimKorkmaz CB80 Hande2017 kullandığınız ilaçlar neler Seval hanım ne verdi size ben mega bon ve regeneses max kullanıyorum ayrıca bende Seval hanıma geçmeyi düşünüyordum normal doğumu destekleyen bir tavrı Var mı
Momtobe Haftadayız.. 63 kiloyla hamile kalmıştım 6 kilo kaybetmiştim şimdi 67 olduk tekrar 🙂 ben kaç kilo aldığımı hesaplayamadım bu yüzden ama hep karnımda kilolar sukur🙂
baharbb Merveyuce yok hayır,normal ne yiyorsam ona devam ettim,pirinç pilavı ve makarnayı az yemeye çalıştım bebeğe hiçbir faydası yok diye,ayrıyetten akşamları ekstra yoğurt yedim
Ozlem13 Annelik sonradan alınıyor canım bende önce 55tim 50e düştüm şimdişişlerden 65-66 arası gidip geliyorum 34haftalığım
BurcuKoerAgagndz Annelik be BurcuGztok benim bebeğim de iri bebek 39+6 haftalık ağrı sancı hiç birşeyim yok. Doktorum sezeryam önerdi perşembe inşallah kavuşacağım yavruma: iri bebeği normal doğurmanın riskleri çok fazla.
Ipek zanimo son ayda tabi cok aliniyor. Ben baslarda da aldim cunku hic istifra etmedim sindirim sorunu yasadim buda kilo almama sebep oldu
Dreamsmomm 30 haftalık hamişim🤰🏼👼🏼 57 ile hamile kaldım, ilk 3 ay 57-60 arası alıp verdim, 5. aydan sonra kilo almaya başladım şimdi 64 olduk 🤗 7 kilo almışım. Bence kimse sorun yapmasın herkesin boy kilo orantısı farklı🤗 Sağlıklı gelsinler yeter miniklerimiz 😊
Dreamsmomm Kızlar 28-30 hafta hamileyim ve hiç kilo almadım diyenler var , bu biyolojik olarak imkansız 😂😂 çok komik oluyo , bu haftalarda normal bi bebeğin kilosu zaten 1,5 tur. Lütfen mantıklı yazalım😉
Hazelkuru Dreamsmomm canım bebek kilo alıyordur anne kilo kaybediyordur dengeliyordur yani normal benim halam 10 kilo verdi hamileliği boyunca ama bebek 3.800 dü mesela normal bi durum bu bence
Naznaz Dreamsmomm canım almayanlar olabilir bende 3 ayda 3 kilo verdim şuan 4.ayım 900 gram almışım sadece.. hamilelik boyunca 2 kilo alan arkadaşım var 55le kaldı 48 e düştü 50 yle doğurdu 🙂
Ozlem13 Dreamsmomm önceden kilo verdiğimiz için almamış oluyoruz tatlım ben kustum sürekli 5kilo verdim 30dan sonra biranda almaya başladım mesela
Tugce1234 7+5 haftalık hamileyim aşırı iştahsızlık var hiç bir şey yiyip içemiyorum kendimi hep hasta ve mutsuz hissediyorum 🙁🙁🙁🙁🙁
Kezu17 Esrabayrakdar bende 9. Haftada yaklaşık 3 kilo aldım ve doktor diyetisyene yönlendirdi. Ama diyetisyen rahatlattı beni, hamile kaldığımdaki kilom idealmiş , birde benim hiç bulantım yok herşeyi rahat yiyorum. Bu nedenle bişey olmaz 2-3 kilodan dedi diyetisyen ama bundan sonra onun verdiği programa dikkat etmeye çalışıyorum ben 🙂