Hmdsnsy Kizimolsun aysegulsuerdem gercektn cok zor bi süreç bende limonlu ılık su içmeye başladm biraz faydası var gibi ama umarm devamı gelri 🥰
BatuveSelim 27 haftalık hamileyim 10 kg aldım. Normal kilo ile hamile kalındıysa kilo sıkıntı değil👍🏻
Merve1996 Kamilla 8 aydan sonra azalırmış canım buyudugu icin bazi insanlarda eğer arada bi ben buradayim diyorsam sıkma canini iyidir hic hareket etmesse korkarsin.Benim ki ne yalan söyleyim takip ediyorum gece hareketlu zaten zor zekat uyuyorum sahurdada yiyorum acikiyorum kuduruyor sabaha karsu uyuyorum sonra oglen 12 bucuga kadar uyurmusum esim 8 de ise gidiyor o ara yollarkem karnimi doyurup yatiyom.Demem oki kalktiktan sonra gün boyunca fazlasiyla hareketli canim.
CB80 Balbay hayırlı olsun cinsiyet ayrımı yapanlardan değilim ama mide bulantısını kızz olacağına bağlıyorlar ya ondan sordum 🙂
Feyzanurunbaby CB80 hiç alakası yok bence benim gün aşırı sürüyo hala 12 haftayız ama doktor erkek dedi bakalım gene gidicez
CB80 Balbay kişiden kişiye değişiyor bence ben de anlamadım ilk haftalar çoktu bulantım şimdi gidip geliyor 7+6 günlük hamileyim ben tüp bebek ile hamile kaldım
Balbay CB80 inşallah tez vakitte geçer çok fena birşey 😒 hayırlısıyla sağ salim kucağınıza alın inşallah 😍
YeimKorkmaz CB80 Hande2017 kullandığınız ilaçlar neler Seval hanım ne verdi size ben mega bon ve regeneses max kullanıyorum ayrıca bende Seval hanıma geçmeyi düşünüyordum normal doğumu destekleyen bir tavrı Var mı
Momtobe Haftadayız.. 63 kiloyla hamile kalmıştım 6 kilo kaybetmiştim şimdi 67 olduk tekrar 🙂 ben kaç kilo aldığımı hesaplayamadım bu yüzden ama hep karnımda kilolar sukur🙂
baharbb Merveyuce yok hayır,normal ne yiyorsam ona devam ettim,pirinç pilavı ve makarnayı az yemeye çalıştım bebeğe hiçbir faydası yok diye,ayrıyetten akşamları ekstra yoğurt yedim