Damla________ 27+3 45le kaldım 5 ayda 5 kilo aldım suan bilmiyorum çok şükür hiç sorun yaşamıyorum ilacda kullanmadım masallah bana 😅
Burcu Ben şuan 38haftalığım. 64 kılo ıle hamıle aldm. Gecen gün kontrolumde tartıldım 75 kılo olmusum 🙈
1PrensAnnesi glperi_1704 hahahha 🤣 valla çok hoşsunuz güldüm sayenizde ama herkesin hamile kaldığı kiloyuda sormak lazım ben 1 kilo aldım henüz 24+4 oldum ama 173 boyda 83 kiloyla kaldım yani zten balık etliydim doktorlarda bunu savunuyo kilolu yada balık etliler az alıo uzun boylular az alıo kiloyu yani kilo alımım ebru şallı aslım sibel can 🤣
glperi_1704 Sebla55 Yaniii zaten alınması gereken standart bir kilo var, büyüyen rahim, amniyon sıvısı, bebeğin ağırlığı falan 10 kilodan aşagı almak bence zaten imkansız ama başaranlar oluyor demek 😄😄 Bünye meselesi 🤔🤔
Fasulyeninannesi Ben ilk doğumumda 60 kg ile hamile kaldım son iki aya kadar kilo almadım ama Doğuma 86 kg girdim 👻 şimdi 66 kg ile hamile kaldım 11 haftalık gebeyim 75 kg ile Doğuma girmeyi hedefliyorum içimdeki gün görmemiş kutup ayısı iştahını bastırabilirsem 😂😂 hepimize başarılar 🙏
Kezu17 Esrabayrakdar bende 9. Haftada yaklaşık 3 kilo aldım ve doktor diyetisyene yönlendirdi. Ama diyetisyen rahatlattı beni, hamile kaldığımdaki kilom idealmiş , birde benim hiç bulantım yok herşeyi rahat yiyorum. Bu nedenle bişey olmaz 2-3 kilodan dedi diyetisyen ama bundan sonra onun verdiği programa dikkat etmeye çalışıyorum ben 🙂
YamacDemirinAnnesi Kezu17 benimde çok şükür hiç sıkıntım olmadı mide bunaltım falan ondan rahat rahat yiyorum sanırım 😂
Esrabayrakdar Kezu17 benimde ne bulantım oluyor ne iştahım kesildi son sürat yiyorum doktor bişi demedi sağlık ocağındaki ebe normal bişi olmaz dedi
Annelik Anneler karnınıZ şistimi ben 4ayligım karnım var ama çok değil eşim diyor seninki niye başkaları gıbı büyük değil yoksa çocuk yokmu diyo deli ediyo 😊😜