pamuksekerinannesi Selindereli Saol canım bende çok yiyemiyorum istifra ediyorum hatta kilo vermiştim ama ne ara aldım anlamadım🙈😂 Yazdıklarını da dikkate alıcam☺
Selindereli pamuksekerinannesi ilk başta bende vermiştim bulantıdan bebişler iyi olsunda kilo verilir ama sağlıklı seyler ye bol balık et özellikle ceviz
ZO_Zeynep9098 pamuksekerinannesi Ayssemir merhaba bende başvurdum 22haftada 24haftada başvurumu sorguladım doğum bekleniyor diyor kaçinci haftada gelir
pamuksekerinannesi Selindereli Aynen sağlıklı olsunlarda kilo çokta önemli değil.. Haftada 2 defa balık yiyorum canım ☺
Elif0866 Selindereli Canım benim de bu sabah tuvaletten sonra peçeteye akıntı halinde az bi kanama geldi bugün zaten doktor kontrolüm vardı gittik bebişimiz hareketliydi çok şükür kalp atışlarını da duyduk doktorum dinlenmem gerektiğini söyledi bu arada 10+4 haftalığım.
Damla________ 27+3 45le kaldım 5 ayda 5 kilo aldım suan bilmiyorum çok şükür hiç sorun yaşamıyorum ilacda kullanmadım masallah bana 😅
Burcu Ben şuan 38haftalığım. 64 kılo ıle hamıle aldm. Gecen gün kontrolumde tartıldım 75 kılo olmusum 🙈
1PrensAnnesi glperi_1704 hahahha 🤣 valla çok hoşsunuz güldüm sayenizde ama herkesin hamile kaldığı kiloyuda sormak lazım ben 1 kilo aldım henüz 24+4 oldum ama 173 boyda 83 kiloyla kaldım yani zten balık etliydim doktorlarda bunu savunuyo kilolu yada balık etliler az alıo uzun boylular az alıo kiloyu yani kilo alımım ebru şallı aslım sibel can 🤣
glperi_1704 Sebla55 Yaniii zaten alınması gereken standart bir kilo var, büyüyen rahim, amniyon sıvısı, bebeğin ağırlığı falan 10 kilodan aşagı almak bence zaten imkansız ama başaranlar oluyor demek 😄😄 Bünye meselesi 🤔🤔
Fasulyeninannesi Ben ilk doğumumda 60 kg ile hamile kaldım son iki aya kadar kilo almadım ama Doğuma 86 kg girdim 👻 şimdi 66 kg ile hamile kaldım 11 haftalık gebeyim 75 kg ile Doğuma girmeyi hedefliyorum içimdeki gün görmemiş kutup ayısı iştahını bastırabilirsem 😂😂 hepimize başarılar 🙏