bebekveannesiii Michail ayy evet onu duydum aldım aldım iki paket 😀 wee ninkini aldım inşallah iyidir
-Eflatun- bebekveannesiii 90 küsür.kilo.ile doğuma girdim l beden oldu üstelik sezeryan oldum son dakka yani göbeğim falan kalmıştı
bebekveannesiii Michail valla ben de ihtiyaç olan şeyleri almak istiyorum bu gümüş kapak falan bana gereksiz biraz lükse kaçma gibi geliyo dependin de xxl si varsa alırım tabiki xl olmaz diye düşünüyorum bakalım bulabilirsem inşallah alırım 😊
Keykey bebekveannesiii depend olr en büyük bedeni alın. Xl herkese olur diye düşünüyorum. Göğüs için erkenden zeytinyağı başlayın o zaman. Ya da Hindistan cevizi yağı
bebekveannesiii Keykey hakiki zeytin yağı bulmuşken aldım valla onu kullanırım depend de xl 90 kiloya olur mu bilemedim
bebekveannesiii Deletedmom4565 ya işte ben de senin gibi düşünüyorum kullanmayacağım şeyi neden alayım bu bana gereksiz lükse kaçmak gibi geliyo. Zaten lazım olursa heryer herşeyle dolu eski zaman gibi değilki. İnternetten bile sipariş versen ertesi gün elinde🤷
bebekveannesiii dml33 hmm anladım canım sağol ben en iyisi 1 tane alırım baktım gerçekten kullanışlı yedeklerim hemen 😀😊
Manolyagkmn bebekveannesiii bende de aynı sorum var şuan 90 c kap kullanıyorum zaten çok büyük duruyorlar günlük sütyen çok güzel toparlayan rahay bir sütyen bile bulamıyorum yıllardır aynı model sütyen takıyorum 🤦♀️emzirme sütyenini nasıl yapacağım bilmiyorum
bebekveannesiii Manolyagkmn hiç sorma aynı dertten muzdaribiz demekki valla ben de hep aynı model takmak zorunda kalıyorum 🤷🤷😀😀 zaten normal de bile bedenimi bulmak için zorlanirken emzirme dönemi için alacağım temelli beni zorlayacak bulmaya çalışırken
bebekveannesiii Eminedmr maşallah senin göğüsler baya büyümüş 😀😀 benimki seninki kadar büyüse taşıyamam herhalde😂😂 ben de hamile kilodu yerine anne kilotlarindan alıcam hatta şimdi bile onlardan kullanıyorum çok rahat
Eminedmr bebekveannesiii malesef baya büyüdü çatladı küçücük olunca 🥲bi anda bende büyük kilot kullanıyorum bi hamile kilodu fiyatina 3 tane büyük daha mantikli
Haticelisa bebekveannesiii ya bende onu dicektım bulabılıyomusunuz uygun sutyen? Ben normalde 85d takıyodum hamilelikte ıkı katı oldu tasıyamıyorum resmen ve sutyen bulabılecekmıyım dıye dusunuyorum😭😭😭
bebekveannesiii Myssrblgn tam almak istediğim şeyin linkini atmışsın canım teşekkür ederim 😀🌺mutlaka bundan alıcam
Haticelisa bebekveannesiii hah kesinlikle benim karnımdan cok goguslerım önde gidiyo cocuk goguslerıme yerlestı heralde 🤣🤣🤣
bebekveannesiii ElifB08 yani süt sağma makinesi ne kadar gerekli bilemedim onu alacağımı sanmıyorum🤔🤷 ama krem ve depende mutlaka bakicam
ElifB08 bebekveannesiii ben öyle sütümü arttırdım birde dolaba sağıp atıyorum şimdi çok faydasını gördüm, tabi siz bilirsiniz
bebekveannesiii gunessbeste e vitamini evet birkaç kişi daha demiş sanırım ondan alıcam hamile kiloduda bilmiyorum ne kadar gerekli ben anne kilotlarindan aldım şimdi kullanıyorum çokta memnunum sanırım gene ona devam😂
bebekveannesiii aysnrsvs xl ye baktım ama kilomu kurtarmıyo sanki🤔80 olan kişiler falan xl almış ben 90la içine giremem girsem de sıkar diye düşünüyorum 😂
35SD28 bebekveannesiii çok şükür bebeğime yetiyor bazen beni çok sömürüyor o zaman memem sönüyor 🙈 dinlenip uyu ve yemek düzeni olunca geri doluyorlar bazen akıyor. Normalde de göğüsleri küçük olan biriyim 😇