bebekveannesiii aysnrsvs xl ye baktım ama kilomu kurtarmıyo sanki🤔80 olan kişiler falan xl almış ben 90la içine giremem girsem de sıkar diye düşünüyorum 😂
aysnrsvs bebekveannesiii ben ilk gebeliğimde emzirme sütyeni kullandım evde rahat oluyor sütyen takmadan olmuyor çünkü kapli sütyenler indirip kaldırdıkca bozuluyor bir tane alıp deneyin kullanışlı gelirse tekrar alırsınız ben öyle yapmıştım😉 bolca göğüs pedi kullanmistim. Hamileliğin ilk aylarında anne kulotlarindan kullandım karnım büyüdükçe onlarda sıkmaya başladı hamile kulotlari aldım çok rahattı doğum için de onlardan almıştım şuan ikinci bebesimi bekliyorum iyi ki o zaman çok almışım🤭 depend de ilk dogumda kullandım şimdi de aldım yine atlette esnek olanlar rahat oluyor illa emzirme atleti olmasına gerek yok bence sizin de dediğiniz gibi herkes herşeyden memnun kalmayabiliyor
bebekveannesiii aysnrsvs aynen ben de bı tane alıp kullanıp memnun kalırsam yedekleme taraftarıyım şimdilik anne kilotlarindan kullanıyorum bakalım eğer zamanla bunlarda rahat etmezse veya hastaneye hamile kilotlarindan alırım. Göğüs pedini de 2 paket aldım lazım olursa diye dependi de kiloma uygun bukursam alıcam inşallah 😀😊
Suleermz bebekveannesiii çoğu şey moda olduğunu düşünüyorum açıkçası sosyal medyada görünen pazarlama stratejisi ve mükemmel olma arzusu bence çoğu eşyamı bile 2. El aldım mesela sütyen normal aldım yukarıdan siyirinca o da tamamen açılıyor yada gümüş kapak almadım yara olursa nemlendirici kremler de aynı işlevi görüyor bende aynısefa kremi var onu kullanicam emzirmeden önce yıkamak zor olmamalı hamileyim diye sürekli hamile giyimi yapmadım normal kıyafetlerine hala giriyorum sadece kardeşim doğum günü hediyesi olarak pantolon almış o var kilolu olduğum için çoğu pantolonum lastikli onu da assa indiriyorum sıkma falan hiç birşey olmuyor
bebekveannesiii Suleermz valla aynı kafadaniz sadece bı tane hamile pantolonu aldım onu kullanıyorum. Kilot olarak anne kilotlarindan aldım gayette memnunum gereksiz yere lükse kaçmanın anlamı yok bence 🤷
sabirsizanne1 bebekveannesiii pardon gümüş kapak tam olarak ne görevi görüyor bir de nasıl kullanıyorsunuz
Sumiire sabirsizanne1 gümüşün yaraları çabuk iğleştirme etkisi varmış gümüş kapağı göğüs ucu yarasında kullanıyorlar iyileşmesini hızlandırsın diye
Sumiire bebekveannesiii aynı bedendeyiz ben emzirme atleti almadım gögüslerim buyuk rahat edemem diye sütyen olarakta sporcu sütyeni gibi aldım lcwden onları koydum sizede fikir olsun gümüs kapakta biraz pahalı eğer ihtiyacım olursa o an alırım diye düşündüm şimdiden alıp boşa masraf yapmadım dpend de 105 kiloyum xl aldım açtım baya buyuk olur bana sizin kilonuzda yüksekse alabilirsiniz kürtaj oldugumda hasta bezi takmışlardı küçük gelmişti ped koymuştum bende kilot olarak bir tane lohusa kilodu aldım 2 tanede yüksek bel banane kilotlarından aldım 😅 lohusa kiloyu pahalı diye göğüs kalkanı aldım burda tavsiye üzerine süt akarken toplasın birde camasır tahriş etmesin diye göğüs losyonu almadım ayva jeli yaptım koydum dolaba onu kullanmayı düşünüyorum tabi daha doğurmadım bana mantıklı gelen seyleri yazdım sana
bebekveannesiii Sumiire 105 kilo ile sana olduysa 90 olan bana mutlaka olur o zaman evet ben de sporcu atleti gibi bişey almaya karar verdim. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah ❤️Cevapların için teşekkürler canim 🌺
Fasulyeninannesi1 7 gunluk anne olarak yaziyorum dkjdjd Gogus kapagi asiri gerekli Tulumlar Bol zibin Agiz bezi Alt acma ortusu Depend hayat kurtarir
bebekveannesiii Fasulyeninannesi1 Aa hayirli olsun sağlıkla büyütün bebişinizi inşallah ❤️ dediklerinizi bol bol aldım ama göğüs kapağında kararsız kaldım😊
ezgicukur Merhabalar bende bir anne adayı olarak sizlere bir şey sormak istiyorum şu anne baba yanı yastığı ile reflü yastığı çok gerekli midir ?
Myssrblgn ezgicukur Anne baba yanı yastığı dediğin babynest ise olmazsa olmaz bir ürün değil. Yatağınızın yanında anne yanı beşik varsa yeterli bence. Reflü yatağını ihtiyaç duyarsan, bebeğinin reflü rahatsızlığı olursa (inşallah olmaz) alırsan daha iyi olur ben hiç ihtiyaç duymadım. Her bebekte reflü olacak diye bir durum yok 😊
35SD28 bebekveannesiii çok şükür bebeğime yetiyor bazen beni çok sömürüyor o zaman memem sönüyor 🙈 dinlenip uyu ve yemek düzeni olunca geri doluyorlar bazen akıyor. Normalde de göğüsleri küçük olan biriyim 😇
Eminedmr bebekveannesiii malesef baya büyüdü çatladı küçücük olunca 🥲bi anda bende büyük kilot kullanıyorum bi hamile kilodu fiyatina 3 tane büyük daha mantikli
_sanslianne_ bebekveannesiii çoğu şey gerekli değil yani ben emzirme sutyen aldım fakat pek işe yaramadı atlet de büyük beden alsanız da olur illa emzirme almanıza gerek yok bence kullanışlı olmuyor çünkü birde sezaryen doğum yapacaksanız eğer özellikle büyük beden külot alın çünkü normal bedenler dikiş yerine denk geliyor canınız açılabilir rahat edemezsiniz büyük beden kurtarıcı test edildi 🤭😇
bebekveannesiii _sanslianne_ bence de ben de öyle düşünüyorum doğum şeklimi bilmiyorumki olmadı kilodu doğuma yakın alırım 😊
Hasretim16 bebekveannesiii bence büstiyer tarzı al süngerli. Benim doğuma 1 hafta var. Şimdiden aldım kullanıyorum mis gibi çok rahat. Bence emzirme sütyeni falan para tuzağı. Ona vereceğim paraya 2 tane süngerli büstiyer aldım sanki yok gibi çok rahat.